FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

Adrian Mititelu și-a pus antrenor la FC U Craiova: Eugen Trică, omul cu care s-a bătut în 2010!

Eugen Trică, antrenor FC U Craiova
Eugen Trică, antrenor FC U Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 20:29

După ce a ratat promovarea în Liga 2, FC U Craiova a anunțat schimbări importante atât la nivelul lotului, cât și pe banca echipei.

Adrian Mititelu și Marcel Pușcaș l-au ales pe Eugen Trică, cel care în returul acestui campionat a pregătit-o pe FC Snagov, formație de pe locul 5 din Liga 2.

Ediție.ro susține că Trică s-a înțeles deja cu Mititelu și va semna actele săptămâna viitoare, după ce își va încheia conturile cu FC Snagov.

Au sărit la bătaie acum 9 ani

Alegerea pare una surprinzătoare, mai ales că Mititelu și Trică n-au avut un trecut tocmai liniștit, cei doi având conflicte vechi, din perioada în care antrenorul a fost „interimar” la Universitatea. (DETALII)

Eugen Trică şi Adrian Mititelu s-au luat la bătaie în cantonament în mai 2010! "Mititelu i-a zis ceva urât lui Eugen, iar ăsta a înnebunit! S-a dus peste el să-l lovească, iar apoi, de nervi, i-a spart parbrizul maşinii! Jucătorii erau şi ei prin preajmă. Bine i-a făcut lui Mititelu, dacă e «prost de gură»", au povestit şocaţi oameni care au fost de faţă la scandal.

Motivul scandalului? Patronul juveţilor a ordonat să le fie reţinute telefoanele jucătorilor şi antrenorilor, de teamă ca aceştia să nu fie contactaţi de oameni din conducerea lui CFR înainte de meci, susțineau atunci sursele GSP.

VEZI ȘI:

Adrian Mititelu vrea să facă un nou stadion în Craiova: „Va avea 12.500 de locuri. Construcția începe la vară!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
1268240543237430
Kytoy Kytoy  •  02 Iunie 2019, 07:06

bine a facut Mititelu ca le lua telefoanele ,,mai spuneti ca Mititelu vindea meciuri ,,tot respectul ptr Domnul Mititelu,,hai Stiinta,,,,

fanforzastiinta
fanforzastiinta  •  30 Mai 2019, 13:49

Daca e adevarat Bine ai venit Trica haï cu promovarea si sper sa nu se mai bage capu chel peste antrenor sa il la se sa-si faca treaba. Forza Stiinta haï cu promovarea in Liga a 2-a

fanforzastiinta
fanforzastiinta  •  30 Mai 2019, 13:43
Postat de univ_craiova1 pe 29 Mai 2019, 21:43

Frunza stiinta joaca în europa:))))

Nu pentru mult timp in curand se va alege prafu de ei. PSD = Cs Craiova, acum cum PSD a cazut ai sa vezi cum va cadea si aceasta clona. Forza adevarata Craiova in Liga a 3-a si la anul sa ne bucuram de Liga a 2-a

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close