FOTBAL  »  LIGA 3  »  STADIONUL ION OBLEMENCO

Adrian Mititelu, o nouă încercare cu Primăria Craiova: „Lăsați-ne pe «Oblemenco»! Plătim în avans, la tarif de Liga 1”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 15:58

La 24 de ore după ce s-a aflat că Primăria Craiova va modifica clauzele contractului pe care trebuie să-l încheie oricine dorește să joace pe stadionul „Ion Oblemenco”, Adrian Mititelu mai face o încercare de a-i îndupleca pe edili. 

Patronul lui FC U Craiova 1948 și-a reînnoit propunerea de a plăti municipalității baremul de Liga 1, aproximativ 10.000 de euro, înaintea fiecărui meci din L3, după ce în 2018 cererea i-a fost refuzată fără un motiv clar. 

Acum însă, Mititelu se va lovi de faptul că echipa lui nu ar îndeplini niciuna dintre cele 3 condiții obligatorii pe care noul contract ar urma să le conțină: echipa să joace în Liga 1, în „16-imile” Cupei, sau în Europa. 

Clubul din Liga a 3-a a postat azi pe contul oficial de Facebook o scrisoare deschisă către Primăria Craiova, pe care o redăm integral mai jos: 

„SCRISOARE DESCHISĂ

Către :
-Primarul Municipiului Craiova - domnul Mihai Genoiu
- Consiliul Local al Municipiului Craiova

Stimați domni,

Ne reînnoim solicitarea de a desfășura activitatea fotbalistică în Municipiul Craiova în speță de a organiza meciurile de acasă pe ARENA PUBLICĂ a MUNICIPIULUI.

Suntem deciși sa plătim anticipat tarif de Liga 1 pentru folosința acestei investiții publice. Solicitarea noastră reprezintă un drept prevăzut și garantat de Constituție și Lege.

Vă mulțumim !” Scrisoarea deschisă a FC U Craiova 1948

La un an și jumătate de la inaugurarea noii arene, CSU Craiova e singurul club care a primit aprobare pentru a juca acolo. Conform noilor date din contract, echipa care se luptă la titlu în Liga 1 va trebui să plătească o cotă de 10 la sută din încasările din bilete, dar nu mai puțin de 45.000 de lei (aproximativ 10.000 de euro), pentru fiecare meci jucat în Bănie. 

Citește și:

EXCLUSIV // FC U CRAIOVA pe stadionul „Ion Oblemenco”! 3 motive pentru care echipa lui Mititelu tot nu se califică să intre pe noul stadion, deși Primăria Craiova schimbă contractul: „E o PĂCĂLEALĂ!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
invinctus
invinctus  •  28 Februarie 2019, 08:45

Cati ifioti il mai cred pe saracie asta multi *** msi sunt Doamneee de fapt sunt *** lu mititelu pai cum sa mai crezi ca asta detine adevarata Craiova cand el a desfintato si a infintato in 2017 dar cu alt nume alta stema ha !!!! Adebarata Universitatea e in liga 1 !!!! Mititeii nu au ce cauta pe Oblemenco !!! Stai ca nu promoveaza in B ca nu are lovele si ii desfinteaza iar !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fanucraiova48
fanucraiova48  •  28 Februarie 2019, 08:28

Ce comenteaza *** psd Dumnezeule ei vorbesc de dreptate cand mai au echipa doar din cauza politicului ha ha ha . Baaaaaa clonatilor cand va cadea psd-ul stiti ça nu mai aveti echipa va intoarceti un genunchi la echipa mitichelului si o sa cereti sa va ierte huoooo clonatilor sunteti infiintati la bucuresti sa nu uitati niciodata asta primul vostru antrenament a fost facut la mogosoaia nu in Craiova

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  28 Februarie 2019, 07:40

Acest individ NU ar mai trebui primit in Craiova , cu atât mai puțin pe stadionul Ion OBLEMENCO !!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează