LIGA 3  ·  FCU CRAIOVA

Inepuizabilul Adrian Mititelu: „Dăm în judecată România la Curtea Europeană de Justiție! Mergem și la TAS”

Miercuri, 12 Iunie 2019, 10:37

Deși ieri Curtea de Apel a dat o decizie definitivă în cazul de 300 de milioane dintre Mititelu și FRF, verdict prin care instanțele din România au precizat că nu sunt în măsură să judece speța, patronul echipei FCU Craiova nu renunță. 

Curtea de Apel și-a declinat competența în judecarea procesului și l-a trimis pe Mititelu la TAS să-și caute dreptatea. 

Într-un mesaj postat pe Facebook după decizia definitivă și irevocabilă, patronul FCU consideră verdictul un abuz și a anunțat că se va adresa inclusiv Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

„Nu este nimic definitiv! Instanța a refuzat cu obstinență să judece fondul! Mi-au luat jucătorii motivând că nu mai sunt membru afiliat și, prin urmare, nu mi se mai aplică statutul FRF! Apoi, au invocat în Instanță că nu ne putem judeca în România deoarece statul prevede arbitrajul din Elveția! Prin urmare, în acest dosar Instanța a stabilit ilegal și abuziv că nu e competentă să judece acțiunea pe considerentul că ar fi competent Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne!

Dosarul cel mai important urmează să fie tranșat tot de Curtea de Apel București, cel mai probabil până spre finalul anului! Oricum, suntem pregătiți pentru mai multe scenarii, inclusiv Elveția. Și, nu în ultimul rând, acționarea în judecată a statului român la Curtea Europeană de Justiție pentru vădită încălcare a dreptului comunitar!

Toata această sarabandă de abuzuri se va întoarce ca un bumerang împotriva statului român! Dacă FRF și LPF o să fie într-un final exonerate de uriașul prejudiciu creat, cu siguranță statul român va achita nota de plată”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Citește și:

Adrian Mititelu anunță un buget uriaș la FCU Craiova pentru Liga 3: „Mi-am revenit din viața de câine”Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (17)

stefy29  •  16 Iunie 2019, 08:40
Postat de Serban Pirvulescu pe 12 Iunie 2019, 15:53

Vezi că se înființează și un tribunal interplanetar, Mititelule, ai grijă să nu-l ratezi, poate acolo o să căștigi și tu vreun proces, că pe planeta asta, și în viața asta, le-ai pierdut pe toate ... îți iau avocații banii degeaba, iar tu pui botul la vrăjelile lor !

Ce va place ***! In orice tara normala Mititelu ar fi castigat procesul de multi ani, iar clona voastra ar fi disparut tot asa de repede pe cum a aparut. A castigat si pe planeta asta procese, dar voua va *** Pofta buna in continuare. Ce o sa va mai roadeti unghiile de cida cand Mititelu va castiga acest proces.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Adrian Constantin Sendroiu  •  12 Iunie 2019, 18:02

in mod normal Mititelu trebuia sa fie despagubit de federatie pt dezafilierea declarata in instanta drept abuziva, exact cu valoarea lotului potrivit transferktmarkt la acea data.

Cornel Mandi  •  12 Iunie 2019, 17:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1