LIGA 3    •   RAPID

Anunț surpriză pentru meciul Rapidului din Liga a 3-a! Prețul unui bilet este de 50 de lei :)

Articol de — Ionel Luţan Joi, 30 August

SC Popești Leordeni și Rapid se întâlnesc, sâmbătă, în cel mai așteptat meci al etapei cu numărul doi din Liga a III-a.Gazdele au debutat convingător în noul sezon, 4-0 la Borcea, cu Agricola, în timp ce Rapid s-a impus cu greutate în propriul fief, 2-1 cu Progresul Spartac.

Suporterii Rapidului care doresc să vadă meciul de la Popești Leordeni trebuie să plătească 50 de lei pentru un bilet de intrare.

"Organizarea unui astfel de meci este minuțioasă, din toate punctele de vedere, iar cheltuielile sunt mult suplimentate. Pentru a acoperi toate aceste costuri am decis să punem în vânzare bilete la prețul de 50 de lei pentru suporterii giuleșteni.

Fotbalistic vorbind, cred că avem toate atuurile să câștigăm sâmbătă în fața Rapidului", a declarat Vali Boiangiu, președintele grupării ilfovene.

Comentarii (5 ) Adaugă comentariu

Costel Tudor  •  30 August 2018, 17:02

Ce GUNOAIE !!! Au pus pretul asta NU ca sa se imbogateasca ci ca sa NU mearga suporterii RAPIDULUI la meci ! Oare FRF nu poate interveni ?

amicu  •  30 August 2018, 14:02

*** astea chiar cred că se pot îmbogății prin nesimțire. Frumos ar fii că fanii rapidiști sa faca deplasarea și să își susțină echipa de langa stadion. Astfel astfel de samsari sa ia o mare chintă.

bazinga  •  30 August 2018, 14:01

Cum sa nu dispretuiesti *** atunci?50 de lei pentru o balacareala jalnica unde toti frustratii vor urla pana fac bale la coltul gurii si ragusesc!

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase