FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Anunț surpriză pentru meciul Rapidului din Liga a 3-a! Prețul unui bilet este de 50 de lei :)

Articol de - Publicat joi, 30 august 2018 12:21

SC Popești Leordeni și Rapid se întâlnesc, sâmbătă, în cel mai așteptat meci al etapei cu numărul doi din Liga a III-a.

Gazdele au debutat convingător în noul sezon, 4-0 la Borcea, cu Agricola, în timp ce Rapid s-a impus cu greutate în propriul fief, 2-1 cu Progresul Spartac.

Suporterii Rapidului care doresc să vadă meciul de la Popești Leordeni trebuie să plătească 50 de lei pentru un bilet de intrare.

"Organizarea unui astfel de meci este minuțioasă, din toate punctele de vedere, iar cheltuielile sunt mult suplimentate. Pentru a acoperi toate aceste costuri am decis să punem în vânzare bilete la prețul de 50 de lei pentru suporterii giuleșteni.

Fotbalistic vorbind, cred că avem toate atuurile să câștigăm sâmbătă în fața Rapidului", a declarat Vali Boiangiu, președintele grupării ilfovene.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
485809194904413
Costel Tudor  •  30 August 2018, 17:02

Ce *** !!! Au pus pretul asta NU ca sa se imbogateasca ci ca sa NU mearga suporterii RAPIDULUI la meci ! Oare FRF nu poate interveni ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  30 August 2018, 14:02

*** astea chiar cred că se pot îmbogății prin nesimțire. Frumos ar fii că fanii rapidiști sa faca deplasarea și să își susțină echipa de langa stadion. Astfel astfel de samsari sa ia o mare chintă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  30 August 2018, 14:01

Cum sa nu dispretuiesti *** atunci?50 de lei pentru o balacareala jalnica unde toti frustratii vor urla pana fac bale la coltul gurii si ragusesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează