FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

Coaliție împotriva lui FC U Craiova? Avertisment pentru Mititelu: „E o mare șmecherie! Îi spun eu că va fi greu să promoveze!”

Articol de - Publicat joi, 15 august 2019 13:22

LIGA 3 // Mai multe echipe din vestul ţării s-au arătat contrariate de mutarea celor de la FCU Craiova 1948 în seria a IV-a din Liga a 3-a. Sorin Bălu, antrenorul celor de la CSC Dumbrăvița, a fost printre printre cei nemulţumiţi de mutarea Craiovei lui Mititelu în seria timişeană. 

„E aşa, o mare şmecherie, în care s-a vrut ca Universitatea şi Slatina să nu se întâlnească în aceeaşi serie. Au mutat Craiova la noi, clar e principala favorită la promovare, însă le spun celor de acolo că le va fi greu.

Şi cu noi, şi cu Ghiroda, şi cu Lipova, cu Crişul, pentru că din punctul meu de vedere e o serie foarte echilibrată, cu echipe bune, care pot bate oricând, oriunde şi pe oricine”, a declarat Sorin Bălu, tehnicianul alb-verzilor de la Dumbrăviţa.

„Nu declar război, suntem la o competiţie sportivă, dar nu-i menajăm pe cei de la Craiova” - Sorin Bălu, antrenor CSC Dumbrăvița

CSC Dumbrăviţa e printre contracandidatele „juveţilor” la promovare. Printre jucătorii sosiţi în vară la Pădurea Verde se numără Octavian Drăghici şi Bogdan Străuţ (ambii de la Ripensia). 

Formația finanțată de Adrian Mititelu e prezentă în Serie a IV-a, alături de nume precum CS Gilortul Târgu Cărbunești, Flacăra Horezu, CS Hunedoara, Metalurgistul Cugir, ACS Poli Timișoara, AS Fortuna Becicherecu Mic sau ACS Progresul Pecica sau CSC Dumbrăvița.

Într-un amical disputat ieri, FC U Craiova 1948, echipă antrenată de Eugen Trică, a învins-o în deplasare pe CS Afumați, 3-1, goluri Raicea, Claudiu Bălan și Codoban. 

Vezi și: 

La munca de jos » Ştefan Stoica a preluat-o pe Ceahlăul Piatra Neamţ 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
207979096630676
Popirlan Ionel  •  18 August 2019, 13:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviuemil
liviuemil  •  15 August 2019, 23:05
Postat de fcu1948 pe 15 August 2019, 17:56

Dar tu ce ai iubit, ma, din 1993 și pana in 2013 când v-a făcut PSD echipa?

A iubit pcr-ul, si ca el sint multi !!!!

fcu1948
fcu1948  •  15 August 2019, 18:06
Postat de Adrian Lica pe 15 August 2019, 17:59

Coaliție împotriva fc echipa familiei este titlul!Din articol reiese contrariul...practic FC booveni a fost bagatã intr-o serie mai slabă, ca sā aibă mai multe șanse de promovare,evitând universitatea Craiova 2 și Slatina printre altele... câtă datorie mai are ioanitoaia la nea ady?

Ai fost la fel de oripilat și de revoltat când FRF a băgat-o pe csu clona Direct in Liga 2? Sau atunci când același FRF a schimbat regulamentul pt ca csu clona sa poată promova in Liga 1? Sau când LPF a trecut pe site-ul oficial ca csu clona are palmaresul Universitatii Craiova, deși instanțele de judecată au stabilit ca nu detine absolut nimic fiind o echipa nou înființata?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează