FOTBAL  »  LIGA 3  »  AXIOPOLIS CERNAVODĂ - RAPID 1-9

AXIOPOLIS CERNAVODĂ - RAPID 1-9 // FOTO Victorie devastatoare a Rapidului, pe un teren desprins din altă lume » Echipa lui Pancu încheie turul pe primul loc

FOTO: Facebook Lucian Ionescu +8   FOTO
FOTO: Facebook Lucian Ionescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 15:54

Pe un teren absolut impracticabil, Rapid a obținut o victorie devastatoare, scor 9-1, în deplasare cu Axiopolis Cernavodă, în ultima etapă a turului Ligii a 3-a.

"Dublele" lui Matulevicius, Robinho și Vlada, plus golurile lui Demici, Cârstocea și Duriță au adus cea mai categorică victorie a sezonului pentru trupa lui Pancu.

Gazonul de pe stadionul din Cernavodă arăta ca după război la ora meciului! Reprezentanții gazdelor au pătruns pe teren cu utilaje de deszăpezire, iar acestea au lăsat urme adânci în gazon, și-așa înghețat după ninsorile și temperaturile negative din ultimele zile.

- 4 gradeau fost la Cernavodă la ora meciului, o temperatură insuportabilă pentru fotbal

Jucătorii lui Daniel Pancu au insistat să nu joace partida, dar, culmea, arbitrul a decretat fără ezitări că suprafața de joc îndeplinește condițiile necesare pentru a da startul meciului!

Rapid a acumulat 38 de puncte și încheie turul din seria a 2-a a Ligii a 3-a pe primul loc.

"Nu știu câte echipe din lume se mai pot mândri cu asemenea fani, nu știu de ce nu au fost lăsați pe stadion.

Terenul mi-a adus aminte de anul 1995, jucam la Iași, într-un meci cu Sportul. S-a prelungit sezonul pentru echipa națională, a fost un teren mai greu decât cel de azi. Le-am zis jucătorilor înainte de meci că eu am jucat pe un asmenea gazon, le-am spus că nu trebuie să facem vreo surpriză neplăcută. Indiferent că jucăm pe Marte sau pe Lună, trebuie să câștigăm! Au nota 10 pentru acest meci, o să le spun și în vestiar.

Chiar dacă vi se pare că jucătorii mai tehnici sunt dezavanatajați, e paradolax, dar echipa mai tehnică e favorizată de un asmenea teren. O simplă mișcare din corp îl derutează pe adversar" Daniel Pancu, antrenor Rapid, la finalul partidei

Vezi AICI o galerie foto șocantă de la Cernavodă, unde meciul giuleștenilor se joacă pe un adevărat câmp!

Fanii rapidiști nu au fost lăsați să intre pe stadion

Formația gazdă a anunțat joi, în preziua meciului, că acest joc se va disputa cu porțile închise. Decizia i-a scos din minți pe fanii Rapidului, care și-au susținut masiv favoriții pe toată durata sezonului.

Totuși, interdicția inopinată venită din partea oficialilor lui Axiopolis Cernavodă nu i-a împedicat pe devotații fani giuleșteni să-și facă apariția în zona de lângă stadion.

Aproximativ 100 de suporteri au făcut deplasarea de la București, situându-se în imediata vecinătate a stadionului, atent supravegheați de forțele de ordine. Fanii giuleștenilor au protestat încă de la începutul meciului, scandând lozinci anti-FRF.

După meci, jucătorii au mers pentru a sărbători victoria alături de fanii lor:

Vezi și: Rapidul cere explicații după ce adversarii de azi au închis porțile stadionului: "Nu înțelegem"

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
2224806330994120
Narcis Voinea  •  01 Decembrie 2018, 14:10

Cazul nu-i nici pe departe singular. La Turnu-Magurele cam 1.000 de suporteri FC U Craiova n-au fost lasati sa intre desi cumparasera bilet.

ucluj2011
ucluj2011  •  30 Noiembrie 2018, 18:53

Respect Rapid. Respect fabuloșilor și neasemuiților fani ai Rapidului.

schwartz69
schwartz69  •  30 Noiembrie 2018, 17:39

*** FCSB

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează