FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS FĂUREI

Bănel Nicoliță ar putea aduce o legendă a lui Dinamo ca antrenor la CS Făurei: „Suntem prieteni de-o viață”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 13:06 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 13:16

Revenit în România de curând, după câteva luni petrecute în SUA, Bănel Nicoliță (36 de ani) are planuri mari pentru clubul la care este jucător-investitor, CS Făurei. Echipa ar fi putea fi antrenată de o legendă a lui Dinamo, Florentin Petre.

După 15 etape, CS Făurei ocupă locul 8 în seria 2 a Ligii 3, cu 8 puncte, iar echipa ar putea avea un nou antrenor în scurt timp, negocierile între conducere și Florentin Petre fiind în toi.

Bănel Nicoliță îl vrea pe Florentin Petre antrenor la CS Făurei: „Suntem prieteni de-o viață”

„Încă suntem la stadiul de discuții. Cu Bănel sunt prieten de o viață. Ne-am întâlnit în urmă cu ceva timp și am vorbit despre un proiect interesant la CS Făurei. Cu siguranță îl voi ajuta dacă mi se va solicita sprijinul Mai întâi să închei cu Dacia Unirea”, a declarat Florentin Petre pentru observatorbr.ro. 

Deocamdată suntem în tratative. Bineînțeles că mi-ar plăcea să lucrez alături de Florentin Petre, dar eu am mentalitatea mea și nu o să mi-o schimb. În continuare caut sponsori și caut o colaborare cât mai serioasă. Mi-am propus să colaborez doar cu oameni serioși și cred că Petre e un om deosebit și dornic de a face ceva în fotbal, de a lăsa ceva generației următoare
 – Aurel Nicoliță, președintele clubului

De-a lungul carierei, fostul căpitan al lui Dinamo a fost antrenor secund la Dinamo și FC Brașov și a antrenat la Dinamo II, Foresta și Dacia Unirea Brăila, de la care a plecat în decembrie 2021, după 3 ani și jumătate.

Bănel Nicoliță: „Voi pune Făureiul pe hartă”

„Visul meu e de a face echipa asta cunoscută, acest oraș cunoscut. Vreau să pun Făureiul pe hartă. Și o voi face. Voi pune echipa asta pe hartă, încât să o cunoască multă lume. Când am venit eu aici, nu era nimic. Am băgat foarte mulți bani, niciodată nu îi voi recupera, dar rămân cu inima împăcată că am putut face ceva pentru acest oraș, chiar dacă nu era OK să investesc la momentul ăla și puteam face altceva cu banii.

Nu regret nimic din tot ce am făcut, am fost conștient că voi pierde bani atunci când am venit aici. Dacă reușesc să cresc 3-4 copii buni, pot să îi dau la Liga 1, la Steaua, Dinamo, echipe care au pretenții și pot oferi bani pe jucători. Am 2-3 copii foarte buni, un portar de 17 ani, un atacant de 16 ani... în 2022 cu siguranță voi da un jucător în Liga 2, Liga 1”, a spus Nicoliță în vlogul de pe Youtube „Fiță cu Adiță”. 

Mă bucur că lângă mine a venit un domn, nea Ion, care se va ocupa se tot ce înseamnă acte pentru club. Fratele meu va fi președinte-jucător, eu antrenor-jucător.

Avem un om foarte puternic care a venit din Elveția special pentru mine. Îmi știe nebunia, a zis că vrea să fie lângă mine, să ducem visul ăsta mai departe. E un român. Știe faptul că este un oraș foarte mic, dar crede în mine, în nebunia mea, și iubește fotbalul la fel de mult ca mine. 

Mi-a spus: «vino la mine, vom mai avea o discuție. Vreau să te ajut să-ți duci visul mai departe». Am renunțat la un moment dat, nu mai aveam potențial financiar, nu mai aveam putere, am zis să merg într-o vacanță pentru a-mi reveni puțin
- Bănel Nicoliță

VIDEO Andrei Ivan despre satisfacția eliminării FCSB-ului din Europa League: „Am plâns de bucurie”

Citește și: 

ANALIZĂ GSP Profit pentru FCSB și Rapid » Cum au obținut cele două rivale sume importante în acest sezon

Gigi Becali s-a lăudat în direct la TV: „Vom face un transfer spectaculos, e ceva de excepție!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  11 Ianuarie 2022, 22:39

E bun sa atraga sponsori

fibra
fibra  •  11 Ianuarie 2022, 14:15

Da o fi legenda ca jucator dar ca antrenor e mai nimeni.La Faurei insa e bun,nu stiu pentru ce.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează