LIGA 3  ·  REVENIRE

Bănel Nicoliță s-a răzgândit! A revenit la fosta echipă și a marcat în cel mai recent amical

Articol de — Luni, 27 Ianuarie, 17:30

Bănel Nicoliță (35 de ani), fostul mijlocaș de la FCSB, va susține în continuare financiar formația CS Făurei, din Liga 3. 

Bănel Nicoliță anunța, la finalul anului trecut, că renunță la susținerea financiară a grupării CS Făurei care era în pragul retragerii din campionatul Ligii a III-a. Bănel a analizat mai bine situația, în acestă iarnă, și a decis să se implice în continuare în activitatea divizionarei C.

Frații Nicoliță, eroi la Făurei

Făureiul și-a reluat pregătirile susținând și un prim meci amical. Testul cu o formație de Liga a IV-a, Viitorul Însurăței, a fost câștigat cu 8-3 de CS Făurei care i-a pus pe lista marcatorilor pe ambii frați Nicoliță. Brăilenii se află pe locul 9 la jumătatea întrecerii în C2, cu 20 de puncte.

Vezi și: Primul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (2)

george_br  •  28 Ianuarie 2020, 11:20

Este un om deosebit, un caracter deosebit, un model de urmat pentru toti copiii de aici. Datorita lui se scrie si se vorbeste prin media despre Faurei!

george_br  •  28 Ianuarie 2020, 11:10

Banel Nicolita este mandria noastra! Din pacate insa nu este sustinut asa cum ar trebui, pe masura eforturilor deosebite pe care le face pentru a scoate din anonimat oraselul nostru. Sper sa se intample o minune - nu stiu... poate ar trebui sa se alinieze planetele - sa gaseasca sprijinul de care are nevoie pentru a dezvolta proiectul frumos pe care l-a inceput aici. RESPECT, BANEL NICOLITA!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1