FOTBAL  »  LIGA 3  »  NEGOCIERI

UPDATE Bogdan Andone, negocieri pentru revenirea pe bancă » Decizia finală

Bogdan Andone (47 de ani) este în discuții avansate cu SCM Zalău, formație din al treilea eșalon fotbalistic al României.
Bogdan Andone (47 de ani) este în discuții avansate cu SCM Zalău, formație din al treilea eșalon fotbalistic al României.

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2022 17:13 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 18:47

Bogdan Andone (47 de ani) a fost în discuții cu SCM Zalău, formație din al treilea eșalon fotbalistic al României. 

UPDATE 18:45 / Bogdan Andone a declinat oferta

Bogdan Andone a declinat, în cele din urmă, oferta celor de la SCM Zalău. Antrenorul are discuții cu formații mai bine cotate și așteaptă să ia o decizie în perioada următoare. 

Dinamo ar putea scăpa de încă un adversar în lupta pentru evitarea retrogradării! » Noi reacții în acest caz + Luni, ședință decisivă la club
CRIZĂ FINANCIARĂ
Dinamo ar putea scăpa de încă un adversar în lupta pentru evitarea retrogradării! » Noi reacții în acest caz + Luni, ședință decisivă la club

Fostul antrenor al FCSB, Bogdan Andone, este pe cale să revină pe banca tehnică. Tehnicianul este în negocieri avansate cu o grupare de Liga 3. SCM Zalău s-a despărțit de Dorin Toma după ratarea calificării în play-off. 

Bogdan Andone, aproape de revenirea pe bancă

Andone a fost prezent la jocul celor de la SCM Zalău cu Sportul Șimleul Silvaniei, 5-1, și a purtat discuții cu oficialii echipei sălăjene pentru preluarea băncii tehnice. Obiectivul este promovarea în Liga 2, la finalul sezonului următor.

SCM Zalău a ratat la mustață play-off-ul din seria cu numărul 10 din al treilea eșalon. A încheiat cu 28 de puncte, unul sub CS Lotul Băile Felix.

Bogdan Andone este liber de contract din mai 2021, după despărțirea de FC Voluntari. De-a lungul carierei a mai fost antrenor principal al FCSB și Astra.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 11 aprilie » Are dreptate Gheorghe Hagi să se simtă nerespectat în România?

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Sorin Cârțu, prima reacție după ce a fost ales președinte la Craiova: „Vreau să ne îndeplinim obiectivul maxim, cel de a câștiga campionatul”

Slobozia - CSA Steaua, mai încins la declarații » Oprița se plânge: „Așa mi-a zis observatorul” + Adi Mihalcea, ironic: „Galeria Stelei nu m-a uitat. Frumos!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează