FOTBAL  »  LIGA 3  »  PROIECT

GALERIE FOTO Primarul anunță stadion nou într-un oraș fără echipă în primele două ligi: „Până în 2026 să fie gata” » Cât va costa noua arenă

Așa ar trebui să arate stadionul din Câmpulung Muscel // sursă foto: Facebook @ Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel +5   FOTO
Așa ar trebui să arate stadionul din Câmpulung Muscel // sursă foto: Facebook @ Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 21:41 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 22:15

Primarul din Câmpulung Muscel a anunțat că stadionul din orașul argeșean va fi modernizat și extins, proiectul urmând a costa 25 de milioane de lei.

Câmpulung Muscel, oraș cu aproximativ 30.000 de locuitori, nu are echipă de fotbal în primele două ligi ale României, dar va beneficia de un stadion modern.

Primarul Elena Lasconi a anunțat modernizarea și extinderea actualei arene din oraș, proiect care va costa 25 de milioane de lei, aproximativ 5 milioane de euro, și ar trebui să fie gata în 2026.

sursă foto: Facebook @ Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
sursă foto: Facebook @ Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
sursă foto: Facebook @ Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
sursă foto: Facebook @ Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
sursă foto: Facebook @ Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
+1 FOTO

Stadion nou în Câmpulung Muscel, oraș fără echipă în primele două ligi

Documentația pentru proiect este deja realizată, acum este nevoie de aprobarea acesteia din partea Companiei Naționale de Investiții (CNI).

Potrivit proiectului, stadionul de 2.500 locuri ar trebui să ajungă la o capacitate de 5.000 de scaune, va avea nocturnă și sală de sport, iar terenul va fi extins pentru a bifa standardele necesare pentru Liga 2.

Lobonț n-a uitat nici acum primul contact cu Zlatan Ibrahimovic: „Eu - fotbalist foarte bun, tu - un mare rahat!”
PROFU' DE SPORT
Lobonț n-a uitat nici acum primul contact cu Zlatan Ibrahimovic: „Eu - fotbalist foarte bun, tu - un mare rahat!”

E gata documentația (DALI) pentru modernizarea și extinderea Stadionului Municipal.

Pe lângă transformarea estetică vom crea cinci mii de locuri (câteva zeci pentru persoane cu dizabilități) față de 2500 câte sunt acum, nocturnă, sală de sport, vestiare, grupuri sanitare și cabine de duș, bistro, magazin (fan shop), tribună oficială, parcare subterană și supraterană (peste 150 locuri), acoperiș retractabil, vom mări suprafața terenului astfel încât să poată fi omologat pentru Divizia B.

Valoarea investiției este de 25 de milioane de lei.

Vom preda documentația către CNI și sperăm ca până la sfârșitul anului proiectul să fie aprobat (e deja pe lista sinteză) și până în 2026 să avem un stadion nou.

Avem echipă, avem valoare! Hai, Câmpulung!

- Elena Lasconi, primar Câmpulung Muscel

Principalele echipe din Câmpulung Muscel sunt ACS Muscelul Câmpulung Elite, ultimul loc în seria 4 din Liga 3, și ACS ARO Muscelul Câmpulung, liderul Ligii 4 Argeș.

Tot din fotbalul românesc:

Mihai Rotaru sare în apărarea lui Jovan Markovic, acuzat că are probleme cu greutatea: „Haideți să vă zic câte kilograme are”

GAURĂ în națională! Postul care-i dă fiori lui Edi Iordănescu înainte de startul campaniei pentru Euro 2024

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
borabora
borabora  •  13 August 2023, 15:54

Vestea asta bucura mai mult firmele de constructii abomate la lucrari publice. Nu ca nu ar fi nevoie de atadiom modernizat si la Campulung Muscel dar bugetul e atat de sarac imcat orice imvestitie oricat de mica taie dim imdexarea pensiilor, a indemnizatiilor pentru copii, imvestitia im spitale, crese, investitiile pentru diverse servicii publice. Daca ar exista sanse ca imvestitia sa se amortizeze im 10=15 ani tot ar fi bine dar experienta arata ca aceste stadioane induc cheltuieli nete si dupa inaugurare deoarece coztul biletelor partial subventionat nu acopera cheltuielile de intretinere, inclusiv salaeiile persomalului, etc deci e un cost im bugetele viitoare.

leu.mr
leu.mr  •  23 Martie 2023, 09:11

Sifonarea banului public continua...nimic nou

mutulica10
mutulica10  •  23 Martie 2023, 08:23

face lasconi pentru campulung cat nu au facut alti primari in 30 de ani

Vezi toate comentariile (11)
Comentează