FOTBAL  »  LIGA 3  »  DECIZIE

Fostul jucător de la Rapid a răbufnit în direct: „Voi ieși din fotbal. E o mocirlă!”

Costin Lazăr (stânga)
Costin Lazăr (stânga)

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 11:32 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 13:13

Costin Lazăr (42 de ani), fostul internațional, a făcut un anunț surprinzător. În prezent antrenor la Gloria Băneasa, formație din Liga 3, Lazăr se pregătește să ia o decizie radicală în cazul în care nu își va îndeplini obiectivul.

Deși antrenează de câțiva ani, tehnicianul e pregătit să renunțe la această meserie în cazul în care nu va obține promovarea în Liga 2 alături de Gloria Băneasa în sezonul următor. Anul acesta, Băneasa nu mai poate promova întrucât evoluează în play-out-ul din Seria 3 a Ligii 3.

Apel umanitar pentru Ionuț Șerban! » Detalii despre starea fostului dinamovist
CAUZĂ
Apel umanitar pentru Ionuț Șerban! » Detalii despre starea fostului dinamovist

Costin Lazăr renunță prematur la antrenorat dacă nu promovează cu Gloria Băneasa: „O mocirlă din toate punctele de vedere”

Costin Lazăr, care și-a încheiat cariera de fotbalist în 2020, la Mostiștea Ulmu, a devenit antrenor în contextul în care deține Licența A. El a fost secund la echipa de la care s-a retras și le-a antrenat pe Cetatea Turnu Măgurele sau Câmpulung Muscel. Din februarie, Lazăr a devenit „principal” la Băneasa, iar acesta și-a propus să promoveze echipa în Liga 2 în sezonul viitor.

El a anunțat că va renunța la cariera de antrenor în cazul în care nu va reuși să-și atingă obiectivul. Lazăr este extrem de nemulțumit de condițiile din eșalonul inferior și a răbufnit în direct, nemaisuportând „calvarul” Ligii 3.

„Eu m-am gândit foarte bine. Am un obiectiv. Dacă anul următor nu mi-l îndeplinesc, probabil voi ieși din antrenorat. Nu vreau să stau într-o... Liga 3 e o mocirlă, o ligă de luptă. Voi ieși din fotbal dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul.

E o mocirlă din toate punctele de vedere, terenuri proaste, arbitraj execrabil. Dacă ești și echipă mică, nu te ajută cu nimic. La Liga 3 sunt jucători care au avut ceva calitate, dar nu au mentalitatea corespunzătoare, de luptă, nu au dorința de afirmare”, a spus Costin Lazăr, la „DigiSport Matinal”.

Costin Lazăr a fost crescut de Sportul Studențesc. A fost promovat la prima echipă în sezonul 1999-2000. A jucat în Regie până în 2006, când a fost cumpărat de Rapid. A mai evoluat de-a lungul carierei pentru PAOK, Panetolikos, Iraklis și Voluntari.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Victor Pițurcă este consternat: „Toată lumea tace acum, după ce mi s-a întâmplat”
JUSTIȚIE
Victor Pițurcă este consternat: „Toată lumea tace acum, după ce mi s-a întâmplat”
Scoate în evidență marele minus al lui Florinel Coman: „Nu poate juca în top 5 din Europa”
FCSB
Scoate în evidență marele minus al lui Florinel Coman: „Nu poate juca în top 5 din Europa”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
_Van_Basten
_Van_Basten  •  14 Aprilie 2024, 16:34

E plina Gazeta de rabufniri. In curand o sa mai cumpere niste internet ca nu mai au loc pe site.

lunetistu
lunetistu  •  14 Aprilie 2024, 15:17

Lazare , lasa mofturile si iau-o de jos din liga 4-3 de unde a luat-o Rapidul care , dupa 3 ani de divizii inferioare si 2 ani de divizie A , a avut pretentie sa se bata la titlu !Vezi-l pe Maldarasanu , pe care mi-l doresc la noi , cit de sus este . Fara Nume si fara rezultate ca-i la inceput de cariera .

niku_burucheaga
niku_burucheaga  •  14 Aprilie 2024, 14:36

Tu vorbesti de mocirla tarane,era sa dai peste mine in urma cu trei,patru ani,pe tecerea de pietoni de la Piata Mures,ai trecut ca in branza ,pe rosu,in ziua de Craciun!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează