FOTBAL  »  LIGA 3  »  GLORIA BĂNEASA

Eugen Trică a plecat de la echipă! Un UEFAntastic adus de urgență în locul lui

Eugen Trică, dat afară din Liga 3
Eugen Trică, dat afară din Liga 3

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 14:16 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 19:11

Gloria Băneasa, echipă aflată pe locul 7 în seria a 3-a din Liga 3, are un nou antrenor după plecarea lui Eugen Trică (47 de ani). Oficialii grupării constănțene s-au înțeles cu un tehnician de viitor, Costin Lazăr (42), care a semnat un angajament valabil pe un an și jumătate. 

„Un băiat de caracter alături de care sigur vom face treabă bună”, a spus despre această mutare Ion Sârbu, președintele grupării din Băneasa.

„Cu el încep echipa, nu cu Florinel Coman” » Clauză de reziliere neașteptată pentru noul favorit al lui Gigi Becali la FCSB
FCSB
„Cu el încep echipa, nu cu Florinel Coman” » Clauză de reziliere neașteptată pentru noul favorit al lui Gigi Becali la FCSB

Eugen Trică şi-a încheiat conturile cu Gloria Băneasa

Fostul antrenor al Gloriei, Eugen Trică, a plecat în această iarnă la o formație de eșalon secund, CSM Alexandria, unde are o misiune dificilă în căutarea unei miraculoase mențineri în eșalonul secund. 

Plecarea lui Trică de la Băneasa nu a fost una cordială, cele două părți ajungând și la comisiile federale. Până la urmă lucrurile au intrat în normal și despărțirea s-a produs amiabil

„Am încheiat conturile, oficial, cu Eugen. Nu mai contează ce a fost. Îi dorim succes la Alexandria”, a spus același Sârbu.

Gloria desfășoară antrenamentele în Bucureşti, iar jocurile oficiale la Băneasa

Gloria urmează în continuare scenariul cu ședințe de pregătire derulate în București. În schimb, jocurile oficiale se desfășoară pe stadionul Central din Băneasa (județul Constanța). 

„În acest campionat obiectivul rămâne menținerea în Liga a III-a. Din vară încolo, în acord și cu noul antrenor, Costin Lazăr, vom ataca calificarea în play-off în viitorul campionat”, a precizat Ion Sârbu pentru GSP.RO.

Costin Lazăr a dus AFC Câmpulung Muscel pe locul 1 în Liga 3

Costin Lazăr este liber de contract din 30 octombrie 2023. Ultima dată a antrenat la AFC Câmpulung Muscel, echipa clasată pe locul doi în Seria 5 din Liga 3, unde fostul eurofantastic a avut un parcurs bun: 8 victorii și 2 eșecuri.

Costin Lazăr a fost crescut de Sportul Studențesc. A fost promovat la prima echipă în sezonul 1999-2000. A jucat în Regie până în 2006, când a fost cumpărat de Rapid.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Costin Lazăr despre partida cu FCSB: „La Rapid nu ai voie să dormi”

Citește și:

Anamaria Prodan, reacție dură după transferurile lui Drăgușin și Moldovan

Se lansează un post post de sport! Anunț oficial: „Vom mediatiza, dincolo de fotbal, o gamă largă de sporturi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
adrian.7
adrian.7  •  15 Februarie 2024, 16:51

Un articol slab din care nu se înțelege nimic...Titlu ne duce la ideea că Trică a fost dat afară dar de fapt el a plecat la mai bine în Divizia B...Cum a fost dat afară?

nicto
nicto  •  15 Februarie 2024, 15:50

bre nu prea inteleg, cine l-a dat afara? Baneasa, de la care a plecat sau Alexandria, la care a plecat....

ssLazio
ssLazio  •  15 Februarie 2024, 14:54

Trica e la fel de ''priceput'' ca Mutu, doar ca n-are destui prieteni.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează