FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Cu el încep echipa, nu cu Florinel Coman” » Clauză de reziliere neașteptată pentru noul favorit al lui Gigi Becali la FCSB

Alexandru Băluță (al doilea de la dreapta la stânga), foto: Imago Images
Alexandru Băluță (al doilea de la dreapta la stânga), foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 12:26 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 12:58

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a anunțat noul jucător indispensabil de la echipa pe care o conduce. Este vorba despre Alexandru Băluță (30 de ani), cel care a avut evoluții solide în tricoul roș-albaștrilor.

Dorit și de fosta lui echipă, Universitatea Craiova, Băluță a ales să revină în România la FCSB, după despărțirea de Akademia Puskas și a devenit un jucător important în echipa gândită de Elias Charalambous, tehnicianul vicecampioanei. 

Fostul puști-minune de la Liverpool, arestat pentru trafic de droguri » A fost coleg cu Michael Owen și Jamie Carragher
LIVERPOOL
Fostul puști-minune de la Liverpool, arestat pentru trafic de droguri » A fost coleg cu Michael Owen și Jamie Carragher

Patronul Gigi Becali s-a declarat cucerit de calitățile mijlocașului, în ciuda cifrelor care nu impresionează.

Gigi Becali, despre clauza lui Băluță: „E mică, nu pleacă el”

„Băluță e primul, cu el încep echipa, nu cu Florinel Coman. La mine, dacă muncești și nu pierzi mingea... El aleargă, face faza defensivă, îmi place de el atacant, dar problema e că se apară foarte bine acolo în dreapta și îl las acolo.

Are o clauză mică, acolo... 500.000. Nu pleacă el, e prost să plece? Ce clauză să-i pun unui jucător de 30 de ani?”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Băluță a înscris golul victoriei pentru FCSB în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa #25 a Superligii. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne lider, cu 54 de puncte, păstrând avansul de 9 puncte față de Rapid, ocupanta locului 2.

Alexandru Băluță, după FCSB - Sepsi 1-0: „Mă bucur din suflet că am reușit și eu un gol de 3 puncte”

„A fost un meci destul de greu. Mă bucur din suflet că am reușit și eu un gol de 3 puncte. Ne așteptam la un meci destul de dificil, pentru că Sepsi e o echipă organizată. Cred că merită să fie în play-off. Au făcut un meci bun, mai ales în repriza secundă.

Puteam să facem 2-0, am ratat ocazii mari. În a doua, am avut ocazii, dar ei au avut posesia. Am cedat puțin inițiativa. Am încercat să închidem spațiile, ne-am închis bine și am luat punctele. Mergem cu capul sus, mai sunt și astfel de meciuri.

Suntem la mâna noastră, trebuie să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut. Mai avem lucruri de pus la punct. Cred că cel mai important este să avem tot lotul, în play-off să nu avem accidentați sau suspendați, avem nevoie de toată lumea. Ne recuperăm și ne concentrăm pe următorul meci.

Eram obligați să câștigăm, meciul trecut am pierdut două puncte pe final. Mă bucur că suntem pe primul loc.

Au fost momente grele și pentru mine, încerc să am mai multă răbdare cu mine, să muncesc, să dau tot ce am mai bun. Întotdeauna încerc să rămân cu picioarele pe pământ”, a spus Alex Băluță, la finalul meciului.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Helmuth Duckadam, prezent la Ateneul Român pentru Gala Sportului Românesc

Citește și alte știri:

Gigi Becali, supărat pe Marius Șumudică: „Nu mă mai iau după el”
FCSB
Gigi Becali, supărat pe Marius Șumudică: „Nu mă mai iau după el”
A jucat întâi pe fals, apoi, la nici 18 ani, a ajuns la marea Universitatea Craiova
Universitatea Craiova
A jucat întâi pe fals, apoi, la nici 18 ani, a ajuns la marea Universitatea Craiova

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează