FOTBAL  »  LIGA 3  »  CRAIOVA II - PROGRESUL SPARTAC 1-2

CRAIOVA II - PROGRESUL SPARTAC 1-2 // VIDEO Carlos Fortes, gest INEXPLICABIL! Și-a lovit violent un adversar și a fost eliminat direct

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 18:33

În minutul 85 al meciului din Liga a 3-a dintre Craiova II și Progresul Spartac (1-2), Carlos Fortes (25 de ani, atacant) a văzut cartonașul roșu, după ce și-a lovit un adversar.

Fortes a fost trimis de Victor Pițurcă la echipa a doua a oltenilor, însă fotbalistul din Portugalia nu a lăsat o impresie bună. Dimpotrivă, acesta a reacționat nervos la o fază neînsemnată a partidei, petrecută la mijlocul terenului.

Vezi incidentul la minutul 84:30 al meciului:

🎥⚽️ #live Liga 3, Seria 3 - Universitatea II Craiova - Progresul Spartac

Publicată de Oltenia TV pe Vineri, 29 noiembrie 2019

Progresul Spartac este lider în Seria a 3-a, cu 34 de puncte, în timp ce Craiova II ocupă poziția a 3-a, având 27 de puncte.

VEZI ȘI:

Ierarhia unde FCSB și Dinamo nu există! Florinel Coman și Dan Nistor, interziși

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
lionforever
lionforever  •  29 Noiembrie 2019, 21:16

Iar spuneti frânturi de adevăr, jucătorul progresului la ținut agasant de tricou. De ce nu spuneti ce s-a întâmplat la faza golului de 1-0 al progresului, când un jucător oaspete aproape l-a băgat în spital pe portarul craiovei si prostul de la centru nu a intervenit

univ_craiova1
univ_craiova1  •  29 Noiembrie 2019, 20:26

Pai când arbitrul booveni st a lăsat un gol după fault la portar cred și eu ca au fost nervi!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close