FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS DINAMO

EXCLUSIV Cristi Borcea, reacție după „transferul” lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo: „Este o mutare de aur! Clubul din Liga 1 a făcut o greșeală că nu l-a atras de partea lui”

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 11:06 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 12:33

Fostul acționar al lui Dinamo, Cristi Borcea (53 de ani), a comentat pentru GSP, vestea revenirii lui Ionuț Lupescu (54 de ani) în fotbalul românesc, la CS Dinamo, formație din Liga 3. 

Marți seară, CS Dinamo București, clubul Ministerului de Interne, a anunțat că Ionuț Lupescu a revenit la „echipa unde s-a consacrat”, acolo unde va ocupa o funcție cheie în cadrul Academiei. 

„Veți fuziona cu Dinamo din Liga 1?” » Răspunsul președintelui CS Dinamo și care va fi, mai exact, rolul lui Ionuț Lupescu în club
NUMIRE
„Veți fuziona cu Dinamo din Liga 1?” » Răspunsul președintelui CS Dinamo și care va fi, mai exact, rolul lui Ionuț Lupescu în club

Cristi Borcea, fostul acționar al echipei din prima ligă, Dinamo 1948, a spus pentru Gazeta Sporturilor că revenirea „Kaiserului” în fotbalul românesc este una foarte importantă. 

De asemenea, omul de afaceri a ținut să taxeze echipa din prima divizie pentru faptul că nu a reușit să-l atragă pe Lupescu în proiectul formației antrenate de Ovidiu Burcă. 

Cristi Borcea, reacție pentru GSP despre „transferul” lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo: „Va mișca foarte rapid lucrurile. Revenirea lui în fotbalul românesc este de aur”

„Am mai spus-o de atâtea ori. Revenirea lui Lupescu în fotbalul românesc este una de aur, una foarte importantă și una care va mișca foarte mult lucrurile la nivel de academie, unde Ionuț Lupescu are aptitudini extraordinare. 

Vor veni foarte mulți oameni alături de el și de CS Dinamo. Este ca un magnet”, a declarat Cristi Borcea, fostul acționar al „câinilor roșii”, pentru GSP. 

Cristi Borcea: „Este o mare greșeală că echipa din Liga 1 nu a reușit să-l atragă pe Lupescu”

„Era bine ca gruparea din Liga 1 să-l atragă pe Lupescu de partea ei. Este o mare greșeală că nu a reușit să o facă, fiindcă un om cu aptitudinile și cunoștințele sale esrte greu de găsit. 

Este un dinamovist de la care au învățat multe atâția jucători, ajunși mari la rândul lor. Va face o treaba extraordinară acolo, la CS Dinamo”, a mai completat Cristi Borcea. 

VIDEO. Ionuț Popa, președinte CS Dinamo: „Rolul lui Ionuț Lupescu va fi de a crea o academie de copii după model european”

Citește și: 

Cornel Dinu despre revenirea în fotbal a lui Lupescu: „Are o experiență indubitabilă, dar marile probleme acolo sunt altele”

Unul dintre cei mai importanți jucători argentinieni din ultimii 20 de ani și-a anunțat retragerea din națională: „Este un capitol închis pentru mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
TRMAG
TRMAG  •  19 Octombrie 2023, 07:12

Cristi ti-a trecut vremea…..La Dinamo au loc deocamdata cei care ne-au ajutat la greu nu cand se va face stadion nou!

creeperno534
creeperno534  •  18 Octombrie 2023, 22:41

Red and White decide

hannah.robinson
hannah.robinson  •  18 Octombrie 2023, 13:41
Postat de Bucharesti_2007 pe 18 Octombrie 2023, 12:23

Ianca mai luați interviuri persoanelor care au încălcat legea?

Ei între ei… lupescu fără bani nu face nimic… și eu pot face o analiza in care sa pun ca centrului de copii ii sunt necesare 5 milioane de EUR anual…nimic nu se poate fără bani… nici Dan Petrescu nu e antrenor dacă nu are bani

Vezi toate comentariile (5)
Comentează