FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS HUNEDOARA

CS Hunedoara ia primele măsuri, după ratarea promovării în Liga 2

CS Hunedoara
CS Hunedoara

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2022 16:55 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 16:58

CS Hunedoara a ratat promovarea în Liga 2, după ce pierdut cu Baia Mare în returul barajului de promovare, scor 1-4. În tur, echipa lui Maxim a câștigat cu 2-1. 

Hunedoara a anunțat pe site-ul oficial că s-a despărțit de 4 jucători: Sergiu Arnăutu, Laurențiu Buș, Jairo Rodrigues și Matheus Da Motta.

CFR a pierdut procesul la FIFA! Jucătorul campioanei a semnat cu rivala din play-off
PROCES
CFR a pierdut procesul la FIFA! Jucătorul campioanei a semnat cu rivala din play-off

CS Hunedoara s- a despărțit de 4 jucători

Ca urmare a înfrângerii suferite, ieri, la Baia Mare, care a dus la ratarea îndeplinirii obiectivului nostru – promovarea în liga secundă – conducerea administrativă a grupării noastre a luat o primă serie de decizii.

Ca atare, au fost reziliate contractele următorilor jucători: Sergiu Arnăutu, Laurențiu Buș, Jairo Rodrigues și Matheus Da Motta, cărora le mulțumim pentru aportul adus în acest sezon, la Hunedoara!

Pe de altă parte, pentru a identifica greşelile care au dus la ratarea accederii în liga secundă, Consiliul de Administraţie al clubului a cerut o analiză extinsă pe toate palierele: conducere tehnică, management al clubului, transferuri de jucători, responsabili din cadrul Centrului de Copii şi Juniori, angajaţi ai clubului. Aceasta va fi prezentată într-o şedinţă pe 24 iunie, ulterior urmând a fi comunicate toate deciziile derivate în urma acesteia!

Vă reamintim, din Consiliul de Administraţie al grupării fac parte, Ioan Andone și Remus Vlad, ca reprezentanți ai Primarului, Costel Avram – administrator public al judeţului, reprezentant al Consiliului Local Hunedoara și Ciprian Palcău – de asemenea, reprezentant al Consiliului Local Hunedoara.

-comunicat CS Hunedoara

Minaur Baia Mare - CS Hunedoara 4-1 (1-2 în tur)

Împinsă de la spate de un stadion plin, Minaur a întors rezultatul din tur cu CS Hunedoara, 1-2, și a obținut biletul pentru Liga 2, la doar 5 ani de la reînființare.

În prima jumătate de oră, maramureșenii conduceau cu 2-0 prin „dubla” lui Sergiu Robert Ciocan.

Hunedoara a redus din diferență prin Jairo Rodrigues, 1-2, rezultat la care meciul ar fi intrat în prelungiri, dar echipa gazdă, împinsă din spate de suporteri, a mai lovit de două ori: Mondragon în minutul 45+2, Ciprian Stanciu în 90+4, de la punctul cu var.

Echipe de start:

  • Minaur: Băilă – Jucan, Mih. Lazăr, Mondragon, D. Simion, Donca, Gneba, Ciocan, Văsălie, Raph. Stănescu, C. Stanciu (cpt.)
    Antrenor: Ciprian Danciu
  • CS Hunedoara: Lefter – Fl. Iacob, G. Garutti, Rodrigues Jairo, Trășcan – Hergheligiu (cpt.), Bradu, Bedea, I. Neacșa – A. Roșu, Arnăutu
    Antrenor: Florin Maxim

Citește și:

Jucătorii cer falimentul lui Dinamo! Ce le-a propus Răzvan Zăvăleanu

Fotbalistul care l-a lăsat pe Alexa în Liga 3: „Plec la muncă la 5 dimineața, mă întorc seara! M-au înjurat de mamă și m-au făcut blatist. M-am rugat să îi batem la penalty-uri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
trink
trink  •  10 Iunie 2022, 00:04

din partea mea sa mai leneveascain d3 10 ani impreuna cu produsele lor!!!! aka marii fotbalisti!

ertyuiop
ertyuiop  •  09 Iunie 2022, 17:12

Bine ai revenit la Otelul Laurentiu Bus! :)))))) Hai acasa, campionule!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează