FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

CSA STEAUA. Florin Talpan, victorie într-un nou proces: „Mulțumesc adevăraților suporteri steliști!”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a câștigat un proces cu Marian Lumînare, președintele AMFB (Asociația Municipală de Fotbal București).
Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a câștigat un proces cu Marian Lumînare, președintele AMFB (Asociația Municipală de Fotbal București).

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 20:06 / Actualizat luni, 31 august 2020 20:34

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a câștigat un proces cu Marian Lumînare, președintele AMFB (Asociația Municipală de Fotbal București).

  • După o serie de reproșuri între Talpan și Lumînare, oficialul AMFP l-a reclamat pe reprezentantul „militarilor”;
  • Comisia de disciplină a Federației i-a dat câștig de cauză lui Florin Talpan;
  • De la ce a plecat totul? Talpan cerea ca CSA Steaua să fie declarată campioană în Liga 4. Inițial, AMFB s-a opus;
  • Ulterior, „militarii” au obținut ce și-au dorit, între timp reușind să promoveze în Liga 3.

Florin Talpan a câștigat un proces cu președintele AMFP

„Poate nu ştiaţi, dar domnul Lumânare, pe care de altfel îl respect, neavând nimic personal de împărţit cu acesta, şi-a dus ameninţările până la capăt şi mi-a făcut plângere la Comisia de disciplină a FRF. Plângerea acestuia a fost respinsă ca nefondată şi nedovedită”, și-a informat Talpan urmăritorii de pe Facebook.

Dragi stelişti, suporteri, mi-ar plăcea să comunic mai mult cu voi măcar pe facebook dar timpul nu îmi permite. Mai mult...

Posted by Florin Talpan on Monday, August 31, 2020

Cât ghinion! Gabi Tamaș, accidentare la debutul la U Cluj » Scos cu targa de pe teren și dus la spital

Noi teste pentru jucătorii lui FC U Craiova 1948 » Rezultatul anunțat oficial de olteni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
105662257060988
Eugen Qy  •  02 Septembrie 2020, 15:24
Postat de jgcwgwgvgebtr pe 01 Septembrie 2020, 09:16

Steaua e FCSB, nu CSA. Si suporterii stelisti nu au fost niciodata talpanei.

fc fcsb nu are cum sa fie STEAUA, ca acea echipa furata de fariseul gb, nu mai poate fi, sub nicio forma STEAUA Bucuresti ! STEAUA Bucuresti ESTE si a fost mereu (cu o fireasca pauza legala, cauzata FORTAT de furtul SECTIEI de FOTBAL a CSA STEAUA Bucuresti, de catre gb, cu complicitatea unor oameni politici si ai unor generali din MApN, de ceva vreme) in componenta C lubului S portiv al A rmatei STEAUA Bucuresti !

105662257060988
Eugen Qy  •  02 Septembrie 2020, 15:16
Postat de Popa Corneliu pe 01 Septembrie 2020, 10:17

Sa ia dl Talpan acest link si sa se gandeasca la ce marlanii a facut si apoi sa se duca la tovarasul Dancu, ca g-lul Dumbrava numai are putere, sa-l roage sa... "comande" la Madam Justitie in verdict in favavoarea lui, ca apoi sa putem sa mergem la TAS si CEDO sa ne gasim dreptatea!http://www.fcsteaua.ro/mit-si-adevar-marca-steaua-i-si-ii?fbclid=IwAR12cELsfa8yzDj3zURbA-iG8-4MZ8XaXhneSITMKhbMspLpPQzi1bOI-hw

CE MARLANII A FACUT ! Nu cumva FARISEUL gb a facut manariile cele mai mari, cand a FURAT echipa ARMATEI si s-a impaunat cu ea !???

786995404710855
Adrian Ionescu  •  01 Septembrie 2020, 12:37

Steaua e una singura a României cu toate secțiile a lui talpann a țării niciodată emblema țării nu ajunge la un cioban piere a națiunii care a făcut armata nu plătește oieri rentele la toate sectiile

Vezi toate comentariile (70)
Comentează