FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

CSA Steaua București, victorie în ultimul amical disputat înainte de duelul cu FCSB 2, din Liga 3

CSA Steaua București a învins CSM Alexandria FOTO Facebook AS47
CSA Steaua București a învins CSM Alexandria FOTO Facebook AS47

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 16:10 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 17:46

CSA Steaua București a învins CSM Alexandria (L3), scor 2-0, într-un amical disputat pe terenul 5 din „Complexul Sportiv Steaua”.

Steaua București a încheiat cu o victorie ultimul amical disputat în pauza de iarnă. Formația pregătită de Daniel Oprița a învins cu 2-0 CSM Alexandria, care se află pe locul 6 în seria 6 a Ligii a 3-a. A fost ultima partidă pentru trupa din Ghencea, înainte de returul cu FCSB 2, care se va disputa pe 13 martie, de la ora 15:00.

Rareș Enceanu și Ovidiu Morariu au marcat pentru CSA Steaua

Scorul a fost deschis de fostul jucător al celor de la FCSB, Rareș Enceanu. „Decarul” a înscris cu un șut superb din afara careului, cu 10 minute înainte de pauză. În a doua repriză, Ovidiu Morariu a mărit avantajul pe tabelă, după ce a reluat cu capul centrarea lui George Călințaru.

CSA Steaua București - CSM Alexandria, meciul integral:

CSA Steaua București - CSM Alexandria, echipele de start:

CSA Steaua: Bălbărău - da Silva, Beța, Călințaru, Ilie - Bărbulescu, Enceanu - Răsdan, Pacionel, Huiban - Nsiah
Rezerve: Iancu - Vlad, Morariu, Bactăr, Neacșu, Băjenaru, Nițu, Nicolae, Mihalace
Antrenor: Daniel Oprița

CSM Alexandria: Cristică - Sârbu, Georgescu, Ciocoteală, Iakafi, Popa, Mitran, Ioana, Chiriac, Matei, Neagu
Antrenor: Bogdan Ciobanu

Amicalele disputate de CSA Steaua în această iarnă:

  • CSA Steaua - U Cluj 4-1
  • CSA Steaua - Sporting Roșiori 4-3
  • CSA Steaua - Gloria Buzău 2-2
  • CSA Steaua - Vedița Colonești 5-1
  • CSA Steaua - Academica Clinceni II 8-1
  • CSA Steaua - Popești Leordeni 6-3

CSA Steaua, duel cu FCSB 2 în primul meci oficial

Primul meci oficial pentru CSA Steaua va fi cu FCSB 2, în a doua etapă din returul Ligii a 3-a. Partida se va disputa pe 13 martie în Complexul Sportiv „Ghencea”. În tur, elevii lui Daniel Oprița s-au impus la limită, scor 2-1, după golul marcat de Andrei Antohi în ultimele minute ale meciului. Partida ar putea fi decisivă pentru primul loc la finalul sezonului regular, mai ales că cele două echipe sunt despărțite de 2 puncte în clasament.

Se anunță baraj FCSB - CSA Steaua în Liga a 3-a

Algoritmul de împerechere pentru promovarea din Liga 3 în Liga 2, decis de FRF înaintea sezonului, va produce aproape sigur o finală incendiară între CSA Steaua București și FCSB II. Cele două vor termina pe primele două poziții în seria lor și vor evolua în semifinale, cu locurile 1 și 2 din Seria 3. Pe configurația actuală a clasamentelor, am avea în penultimul act: FCSB II - Afumați și Cernavodă - CSA Steaua. Dacă vor învinge, FCSB 2 și CSA Steaua se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare.

VIDEO. Bătaie generală la meciul Stelei: „Lăcătuș s-a enervat rău de tot! Și Hagi a împins pe cineva”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Avertismentul lui Toni Petrea înaintea următorului meci: „Le-am atras atenția jucătorilor”

Dinamo trebuie să achite urgent încă o datorie! Alte două cazuri rămân pe rol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
Silvio
Silvio  •  07 Martie 2021, 15:14
Postat de partea47mea pe 06 Martie 2021, 19:57

E interesant de urmarit cum se vor desfasura ostilitatile la adresa promovarii Stelei. Din ce se poate vedea scenariul e: 1) FRF a creat special acest sistem cu baraje peste baraje in care sa poata interveni cumva. 2) becali trimite jucatori de la prima echipa. 3)Daca nici unele din variantele de mai sus nu tin, bagam fluierasul. Si atunci va intreb, unde mai e meritul sportiv in toate ecuatiile astea?

Meritul sportiv merge mana in mana cu continuitatea sportiva, nefiind legat de vreo marca comerciala. Nimanui nu-i pasa de vreo clona infiintata in 2016.

catalynn
catalynn  •  06 Martie 2021, 21:06
Postat de Neagu Mihai pe 06 Martie 2021, 20:40

Steaua e numai una,in LIGA1. Clona talpanista va mai stationa si la anul in Liga3. Chiar daca cheltuie 1 milion de euro pe an din bani publici.Cu banii astia se putea construi anual cite o scoala .Dar Talpan nu e oprit de nimeni.Sa platesti o clona din banii cetatenilor si nimeni sa nu zica nimic ?si asta in timp ce armata romana are o dotare foarte modesta .

Cate scoli de 1 milion s-au construit anual înainte de redeschiderea secției de fotbal a Stelei!? :-))) BTW banii alocați Steiei sunt cam juma’ de procent din bugetul MApN :-))) Ai văzut bateriile alea de rachete care au costat un miliard jumate de euro!? :-))) Rău e sa fii in halul asta de prost încât sa ajungi suporter FC fcsb! :-)))

112651963934596
Neagu Mihai  •  06 Martie 2021, 20:40

Steaua e numai una,in LIGA1. Clona talpanista va mai stationa si la anul in Liga3. Chiar daca cheltuie 1 milion de euro pe an din bani publici.Cu banii astia se putea construi anual cite o scoala .Dar Talpan nu e oprit de nimeni.Sa platesti o clona din banii cetatenilor si nimeni sa nu zica nimic ?si asta in timp ce armata romana are o dotare foarte modesta .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează