FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSM REȘIȚA

EXCLUSIV Dan Alexa descrie atmosfera meciurilor din Liga 3: „Începe meciul, toți mă înjură. La final, vin să facem poze!”

Dan Alexa
Dan Alexa

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 15:14 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 15:44

Dan Alexa (41 de ani), antrenor la CSM Reșița, a povestit la GSP Live cum decurg zilele de meci în Liga 3.

În această vară, „Chirurgul” a fost numit antrenor principal la CSM Reșița, echipă din Seria 7 a Ligii 3. Colaborarea a început excelent, CSM Reșița fiind lider în seria sa, cu 5 victorii în 5 etape, golaveraj 11-1.

Invitat la GSP Live în această dimineață, Dan Alexa a relatat, amuzat, cum decurg zilele de meci la nivelul ligii a treia.

Dan Alexa: „Toți mă înjură, apoi vin la poze”

„Înainte de meciuri fac poze cu toată lumea în deplasări: copii, bătrâni. Începe meciul, sunt înjurat de toată lumea, iar după meci fac iarăși poze! Vin și cei care mă înjură, dar n-am nicio problemă. Sunt obișnuit să fiu înjurat, mi s-a întâmplat toată cariera.

Cea mai mare ambiție a adversarilor e să încurce Reșița. Pe undeva e normal. Se joacă tare, determinarea e mai mare decât în Liga 2. Valoarea nu. Nu am avut probleme cu arbitrajele, sunt mulți arbitri care vin din Liga 2”, a spus Alexa.

Fostul mijlocaș are planuri mari la Reșița. Alexa țintește promovări consecutive până în Liga 1: „Promovarea este obiectivul meu. Finanțatorii vor în 2-3 ani, eu sper în 2 ani să reușesc. Asta e dorința mea, de asta am venit aici. Nu pot să pierd anii. Îmi plac obiectivele greu de îndeplinit”.

CSM Reșița are ambiții mari pentru următorii ani. Vara trecută, bănățenii au efectuat mai multe transferuri impresionante. Au adus jucători cu experiență, precum Ionuț Cioinac, Ștefan Bărboianu, Călin Cristea și Mediop Ndiaye, dar și tineri de perspectivă precum Marian Drăghiceanu. Tot vara trecută a venit și Amir Jorza, ex-Rapid.

Pentru CSM Reșița urmează un meci cu ACS Progresul Ezeriș, în deplasare, pe 2 octombrie.

Citește mai multe știri din ligile inferioare: 

Scandal în Liga 2, după rezultatul șocant, de cotă 20 la pariuri, cu echipa lui Geambazi! » Poate profita fostul antrenor de la FCSB

Adrian Bumbescu îl atacă pe George Ogăraru: „Are un tupeu extraordinar. Greșește foarte mult!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  29 Septembrie 2021, 00:58

Obligatoriu fosta campioana CSM Resita inapoi in Liga 1!

ovdiu
ovdiu  •  28 Septembrie 2021, 15:59

Liga 3 - exact locul ANTRENORULUI alexa. Oare cât de greu o fi să promovezi din Liga a 3-a în Liga a 2-a , în condițiile în care ai cel mai mare buget și cel mai bun lot? Greu obiectiv...Doar alexa îl poate îndeplini.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează