FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Adrian Bumbescu îl atacă pe George Ogăraru: „Are un tupeu extraordinar. Greșește foarte mult!”

George Ogăraru
Foto: facebook/georgeogăraru
George Ogăraru Foto: facebook/georgeogăraru

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 13:26 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 13:54

Adrian Bumbescu, legenda Stelei și actual antrenor la juniorii clubului, l-a atacat pe George Ogăraru, șeful centrului de copii și juniori al „militarilor” pentru implicarea sa în tăierea salariilor din cadrul clubului.

Bumbescu a vorbit și el despre tenisunile din cadrul clubului și îl acuză pe George Ogăraru pentru implicarea sa în deciziile legate de contractele angajaților.

„George Ogăraru are un extraordinar de mare tupeu. Vrea să facă pe șeful și greșește foarte mult aici! O să fiu acuzat poate, dar foarte mult greșește. De multe ori nu prea e bine văzut. Sigur, hai să fim prieteni și să facem lucrurile în comun, nu să ai tu ultimul cuvânt. 

Să hotărâm toți, dar când tu vii și vrei să faci mai multe singur nu prea e bine. Asta i-am spus și domnului comandant și i-o spun și în față lui Ogăraru, nu am probleme, eu am verticalitate. Eu am început acest proiect și văd că antrenorii cu experiență au fost dați la o parte. 

Eu am lucrat cu acești oameni din ’95. Nu exista grupă cu care să nu mergem la turneu final. O grămadă de jucători care au jucat la turnee finale. Acum încercăm să ne calificăm în play-off. Cu tăierea salariilor să știți că nu a plecat doar de la el. A vrut să facă un buget, a fost acuzat și cam nedrept. 

Dar nu trebuia lăsat el să negocieze, pentru că nu e de datoria lui. Nu el a venit să propună, el a fost omul care a negociat cu fiecare. Ție îți tai atât, ție îți tai atât, cutare… Dar nu trebuia el. Trebuia cu managerul de secție. Ogăraru nu e managerul, un locotenent e manager. 

E problema celui care i-a făcut salariul lui Ogăraru. El a fost băiat deștept, dar de la cât are el și până la cât au ceilalți e foarte mult. Sunt salarii mici, în comparație cu cât se spune că are el”, a declarat Adrian Bumbescu potrivit playsport.

George Ogăraru, luat la țintă de Rodrigo Mușat: „Ogăraru a cerut mărirea propriului salariu cu 30%”

„În luna iunie toate salariile antrenorilor de la Centrul de Copii și juniori din cadrul CSA Steaua au fost reduse cu 10 la sută. Propunerea a fost făcută de George Ogăraru. Acum câteva zile, același Ogăraru a cerut mărirea propriului salariu cu 30 la sută. 

A motivat că el a contribuit la promovarea echipei de seniori și că de asta merită. Comisia tehnică i-a refuzat acest lucru. Am fost și eu acolo, mi-au tăiat și mie din salariu, dar nu e vorba de mine aici, ci de foști mari jucători ai Stelei, glorii ale clubului. 

Cum să le tai salariile unor oameni ca Bumbescu, Iovan, Teo Anghelini, Vasile Aelenei, Gheorghe Nițu sau Lajos Sătmăreanu? Și pentru ce? Ca să I se mărească salariul lui Ogăraru, o remunerație care și așa e foarte mare!”, a spus Rodrigo Mușat, conform ProSport.

Video. Robert Niță, ironic în disputa CSA Steaua - FCSB: „Mă bucur că am jucat la FC Nimeni, măcar nu am stat în tribună”

Citește alte știri din Liga 2:

Anunț neașteptat pentru CSA Steaua: „Ar putea avea drept de promovare”

Scandal în Liga 2, după rezultatul șocant, de cotă 20 la pariuri, cu echipa lui Geambazi! » Poate profita fostul antrenor de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
fcsb_echipa_fara_identitate
fcsb_echipa_fara_identitate  •  28 Septembrie 2021, 20:05

Bumbescu are o declarație de om obosit, învechit și asta nu face bine clubului nostru, angajații trebuie să fie uniți pentru că Steaua este atacată din toate părțile. Ogăraru trebuie lăsat să își facă treaba pentru că începe să aibă rezultate.

freddy
freddy  •  28 Septembrie 2021, 19:35
Postat de steaua.inseamna.csa pe 28 Septembrie 2021, 15:04

Coincidenta sau nu, însă de când a venit Geo am remarcat o creștere semnificativă a rezultatelor la “Elite”, in anii precedenți nu doar ca Academia “căzuse” undeva pe la locul 60 dar eram și “ciuca bătăilor”. E simplu sa critici omul fără sa ai toate detaliile, a trist ca “legendelor” li s-au tăiat din salarii, însă pe de alta parte poate ca a fost justificat din moment ce nu au fost rezultate. Nu cred ca exista “legenda” mai mare decât Lăcătuș, însă pana la urma tot “fcsbistul” Oprița ne-a scos din L4. Sper însă ca, așa cum li s-a micșorat salariile când nu au fost rezultate, la final când se trage linia sa primească bonusuri de performanta.

Auzi ma cataline, ai observat si ca sunt tot mai dese declaratiile si articolele anti CSA? Si nu doar aici. Peste tot. Din ce in ce mai multi isi dau cu parerea ca voi nu sunteti nimic decat o sectie de ftobal si ca nu aveti treaba cu continuatoarea Stelei. Te uiti? Vezi si tu? Ce crezi despre curentul asta? Nu te pune pe ganduri? tic tac...

chronic_6_0
chronic_6_0  •  28 Septembrie 2021, 18:40
Postat de semperfidelis pe 28 Septembrie 2021, 17:31

Asta e a doua oara cand Bumbescu s-a spart in fata ziaristilor. Ma interb cand o sa se opreasca, si o sa-si rezolve problemele intern, nu prin presa.

treaba cu aceste "legende" e cam asa... ori le dai o renta fara sa faca nimic, la aia mai amarati, ori ii platesti cu bani putini ca oricum ei vin alcolizati la serviciu si nu prea au treaba cu meseria....asta nu intelege bumbescu. si asta se pare ca nu vor sa nu inteleaga talpanistii, si "legendele" se duc unde e banul, iar banul de la stat e cel mai bun. uite-i cum se plang de bani prin ziare! becali nu a vrut sa le dea bani! in rest, sa se aleaga praful de clona talpanista infiintata in 2017.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează