FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSM REȘIȚA

CSM Reșița i-a decis viitorul lui Dan Alexa, după umilința de la barajul de promovare în Liga 2

Dan Alexa/ foto Facebook
Dan Alexa/ foto Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2022 13:34 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 13:43

CSM Reșița, formația antrenată de Dan Alexa (42 de ani), a ratat promovarea în liga secundă, învinsă la baraj de CSC Dumbrăvița, 1-1, 2-4 la penalty-uri (0-0 în tur).

După umilința trăită, cu mai mulți fotbaliști ai grupării timișorene are au fost la muncă înaintea partidei decisive, Dan Alexa nu va mai continua la Reșița. Anuțul a fost făcut de președintele clubului, Cristi Bobar.

Olaru le bate obrazul suporterilor: „Asta e mentalitatea noastră, criticăm cu orice ocazie” + Ce spune selecționerul despre critici
ROMÂNIA - FINLANDA
Olaru le bate obrazul suporterilor: „Asta e mentalitatea noastră, criticăm cu orice ocazie” + Ce spune selecționerul despre critici

Dan Alexa pleacă de la CSM Reșița

„Urmează să facem o analiză atentă și să vedem ce urmează. Dan Alexa și-a încheiat contractul după ratarea obiectivului. Contractul i s-ar fi prelungit automat dacă ajungeam în Liga 2. Nu am vorbit, dar cel mai probabil nu va continua la Reșița. În aceeași situație sunt și mulți dintre jucători.

Vom avea o întâlnire și cu domnul primar, vom analiza de ce nu ne-a ieșit și vom stabili împreună ce e de făcut de acum încolo. Un lucru e cert, toată lumea și-a dorit această promovare. Jucătorii, antrenorii, aveau bonusuri importante, nu se pune problema de lipsă de motivație sau alte lucruri de genul ăsta. S-a plâns în vestiar, jucătorii erau devastați.”, a declarat Cristi Bobar, potrivit expressdebanat.ro.

CSM Reșița, blocată la barajul pentru Liga 2: „Jucătorii noștri au muncit în dimineața jocului”

CSM Reșița are un lot cotat la 2,26 milioane de euro, cu mulți fotbaliști trecuți prin Liga 1. Printre ei se numără Ionuț Cioinac, Valentin Lazăr, Amir Jorza, Mediop Ndiaye, Marian Drăghiceanu, Ștefan Bărboianu, Darius Buia sau Valentin Munteanu. În ciuda tuturor calculelor, reșițenii au pierdut dubla cu CSC Dumbrăvița.

Dezvăluirile făcute de Cosmin Stan, antrenorul timișorenilor, arată proporțiile surprizei.

Trebuie să ținem cont că noi suntem o echipă cu jucători care lucrează. Jumătate de echipă lucrează. Am avut jucători care în dimineața jocului cu Reșița au fost la muncă. Și nu muncă ușoară, muncă în construcții!

Era clar că în prelungiri Reșița va fi mai proaspătă, a venit cu elan peste noi, dar ne-am descurcat. Am ajuns la penalty-uri, unde zic eu că am avut noroc. Trebuie să fim corecți și să spunem că Reșița putea face 2-1 în multe situații, dar acesta este fotbalul.

Am avut emoții doar în primele 120 de minute, la penalty-uri am fost liniștit. Nu știu dacă avem forța să rezistăm în Liga 2, dar acum ne bucurăm de promovare.

Cosmin Stan, potrivit Prosport

Citește și:

Edi Iordănescu, acuzat că l-a dărâmat mental pe Olaru: „Tu cauți să reconstruiești. Ce faci, îl scoți din lot?”

Edi Iordănescu și Darius Olaru, conferință de presă înainte de România - Finlanda: „Spun asta cu tărie: întâlnim cea mai completă echipă din grupă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  10 Iunie 2022, 21:49

Nu știu de Contra, dar de Dănuț știu sigur că i-a promovat pe Rapid în detrimentul echipei lui POLI TOMIȘOARA. RUȘINEEEEE!!!!!!!!! Hai că e loc acum la Rapid, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut.petnaise
danut.petnaise  •  10 Iunie 2022, 21:44

Mai trebuie pus la Națională, ca și Contra.

danut.petnaise
danut.petnaise  •  10 Iunie 2022, 21:39

Stați liniștiți. Dan are contract cu Ana-Maria. E tânăr, mai poate. Numai să nu mai lucreze în construcții.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează