FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Daniel Pancu s-a retras // VIDEO + FOTO Pancone face o promisiune: "Nimeni nu poate egala fanii din Giulești! Le promit asta"

Articol de , - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 20:03

Daniel Pancu s-a retras din activitatea de fotbalist la vârsta de 41 de ani. Pancone le-a mulțumit fanilor rapidiști pentru atmosfera creată și le promite că va readuce formația în Liga 1. 

"De asta am rămas aici, nu mă refer doar la mine, ci la toți rapidiștii adevărați. De asta nu am jucat la Steaua, La Dinamo, datorită suporterilor. Ei sunt întotdeauna și vor rămane sufletul Rapidului.

Și eu am jucat la Beșiktaș, fani fanatici, recunoscuți în toata lumea, dar nimeni nu i-a egalat pe cei de pe Giulești.

Le mai mulțumesc încă o dată. Cariera mea ar fi fost poate altfel dacă aș fi plecat. Aș fi dat poate de 3 ori mai multe goluri la națională dacă aș fi trădat, dar sunt foarte mândru că sunt în istoria unui club atât de minunat.

Locul Rapidului este în Liga 1 și în Cupele Europene. Le promit că vom ajunge acolo. Evoluția băieților de astăzi îmi dă speranțe mari. Știam că jucătorii nu sunt obișnuiți cu atmosfera de aici. Dacă n-au clacat acum, vor face față peste tot", a declarat Pancu la final.

cp 2684 +14 FOTO

"Fanii au venit să își ia la revedere de la acest loc minunat. Sunt covins că va fi un stadoin mai frumos aici. Sper să aibă parte de lucruri la fel de frumoase și acolo" Daniel Pancu

"Nu m-am gândit niciodată că mă voi retrage odată cu ultimul meci aici. Eu puteam să mai joc. Parametrii mei fizici erau mult peste vârsta mea. Am promis că voi juca la ultimul meci de aici. Tricoul de pe mine îl voi înrăma"Daniel Pancu

Vezi și: Daniel Pancu s-a retras // Legendele Rapidului, mesaje emoționante : "Pe Pancu l-am admirat din copilărie" + Invitatul surpriză pe care l-ar fi chemat Ionel Ganea: "Merita din plin!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ucluj2011
ucluj2011  •  26 Noiembrie 2018, 11:35
Postat de pescarul.amator pe 25 Noiembrie 2018, 14:30

poti fi mai explicit? ca sa stiu cum iti raspund

Păi Rapid are cei mai extraordinari fani. Am spus din păcate , pentru că mi-ar fi plăcut ca și alte echipe să aibe fanii voștrii. Din păcate , numai fanii petrolului din Ploiești pot sta pe undeva pe aproape de fanii Rapidului.

1793007217495380
Constanta Hrinciuc  •  25 Noiembrie 2018, 16:11

RAPID are cei mai fideli suportei ,au fost langa ei si la succese si esecuri indiferent in ce liga au si joaca

pescarul.amator
pescarul.amator  •  25 Noiembrie 2018, 14:30
Postat de ucluj2011 pe 25 Noiembrie 2018, 11:46

Din păcate , trebuie să recunosc că Pancu are dreptate. Fanii Rapidului chiar SUNT neasemuiți!!!.

poti fi mai explicit? ca sa stiu cum iti raspund

Vezi toate comentariile (8)
Comentează