FOTBAL  »  LIGA 3  »  INEDIT

VIDEO Fază scandaloasă la un baraj de promovare în Liga 2 » S-a petrecut sub ochii unuia dintre cei mai importanți oameni din FRF

Foto: Captură Youtube
Foto: Captură Youtube

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 15:58 / Actualizat joi, 26 mai 2022 17:32

AFC Odorheiu Secuiesc (locul 1, seria 5) a câștigat în deplasare cu Viitorul Dăești (locul 2, seria 6), scor 1-0, în turul barajului 5 pentru promovarea în Liga 2. Meciul s-a desfășurat la Râmnicu Vâlcea.

Partida dintre cele două echipe a fost însă marcată de un moment halucinant, cu arbitrul Ovidiu Robu în prim plan. În minutul 88, acesta a dictat corner, după ce un fundaș al Odorheiului a faultat în careu și a trimis nervos mingea în afara terenului, ferm convins că „centralul” va dicta penalty. 

Faza controversată s-a petrecut sub ochii observatorului Felix Grigore, conducătorul departamentului „Competiții” din cadrul FRF. Celălalt observator a fost Eduard Dumitrescu.

Mititelu jr. susține că tatăl lui va ieși din închisoare » Reprezentant al penitenciarului Pelendava: „Până decizia nu e definitivă și irevocabilă, nu poate fi eliberat”
ÎNCHISOARE
Mititelu jr. susține că tatăl lui va ieși din închisoare » Reprezentant al penitenciarului Pelendava: „Până decizia nu e definitivă și irevocabilă, nu poate fi eliberat”

Fază halucinantă la barajul Viitorul Dăești - Odorheiu Secuiesc

În minutul 88, la scorul de 1-0 pentru Odorheiu Secuiesc, arbitrul Ovidiu Robu a stârnit furia spectatorilor din Dăești. La o minge lungă trimisă în careul oaspeților, Vasile, jucătorul Viitorului, îi ia fața lui Criștiu, fundașul de la Odorheiu Secuiesc. Apărătorul își trage evident de tricou adversarul, care cade în careu.

Nervos, considerând că arbitrul va dicta penalty, Criștiu degajează mingea în afara terenului. Robu dictează însă corner, în fluierăturile tuturor suporterilor și fiind înconjurat de jucătorii Viitorului. Decizia corectă era penalty.

Citește și: 

Fostul campion din Liga 1 a ajuns frizer la 33 de ani: „Stau noaptea în pat și mă bușește plânsul”

Sepsi OSK confirmă GSP: se desparte de 5 jucători!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
so0os1ck
so0os1ck  •  26 Mai 2022, 18:06

Faza scandaloasa?! Mai degraba articol scandalos!!!

so0os1ck
so0os1ck  •  26 Mai 2022, 18:05

Nu a fost penalty, mai degraba fault in afara careului. Deci ala nu a cazut cand a fost tinut in afara careului, iar cand a ajuns in careu, a fost atins putin si a cazut. A vazut foarte bine abritrul, bravo lui!

stelu
stelu  •  26 Mai 2022, 17:09

l-a tras un pic, dar in afara careului. ulterior, atacantul s-a aruncat in careu fara sa fie evident atins. cel putin asa vad eu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează