FOTBAL  »  LIGA 3  »  DECIZIE

Decizie importantă luată de Bobi Verdeș » A plecat de la Slatina și caută noi provocări în Liga 3: „Sunt deschis la diverse oportunități”

Bobi Verdeș
Bobi Verdeș

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2019 12:21

Bobi Verdeș, 38 de ani, a produs rezultate remarcabile în ultimele două sezoane ca antrenor la Horezu și la CSM Slatina pe care le-a promovat en fanfare din liga județeană în divizia a treia a fotbalului românesc.

Mai întâi, pe vâlceni, i-a dus în Serie C cu 33 de victorii și o remiză, apoi, ediția trecută, pe olteni cu 36 de victorii din tot atâtea meciuri în aceeași divizie a treia. S-a despărțit zilele trecute de formația din Slatina, dorind o altă provocare.

„În viața fotbalului vin astfel de momente când trebuie să treci mai departe, să evoluezi, asta doresc și eu. Caut o formație care să mi se potrivească și la care să muncesc cu drag și cu spor. Poate chiar mai sus de liga a patra. Sunt ceva discuții, sunt deschis la diverse oportunități”, a declarat fostul atacant pentru Gazeta Sporturilor.

Verdeș are licența A ca antrenor și este în discuții cu două formații din liga a treia, studiind situațiile.

Vezi și: FOTO Adrian Mititelu a prezentat prima imagine cu noul stadion pe care vrea să-l construiască în Bănie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează