FOTBAL  »  LIGA 3  »  CONDAMNARE

VIDEO Dosar penal în urma incidentelor de la arestarea lui Mititelu!

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 23:36 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 00:08

Adrian Mititelu (52 de ani), patronul echipei FC U Craiova 1948, a fost condamnat azi la 3 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Craiova pentru evaziune fiscală. Decizia este definitivă, iar polițiștii doljeni au executat în această seară mandatul de reținere și au deschis un dosar penal după incidentele de la casa acestuia.

  • Context: În 2016,  Adrian Mititelu a fost trimis în judecată după ce procurorii DNA Craiova l-au acuzat de evaziune fiscală. Motivul? Faptul că l-a vândut pe Mihai Costea la FCSB în 2011, înainte de dezafilierea Craiovei, pentru 1,1 milioane de euro, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului din cauza unor debite foarte mari către bugetul consolidat al statului și Mititelu nu ar fi avut voie să vândă pe nimeni.

În momentul în care Mititelu a fost reținut în această seară, în fața casei sale a avut loc un incident. Mai multe persoane au îndepărtat cu forța jurnaliștii care încercau să o filmeze pe soția finanțatorului de la FC U Craiova 1948.

VIDEO Momentul reținerii lui Adrian Mititelu și incidentele petrecute în fața casei

ÎPJ Dolj a deschis un dosar penal după arestarea lui Mititelu

Mihaela Gârd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, a anunțat că s-a deschis un dosar penal după incidentele petrecute la casa lui Adrian Mititelu.

„În această seară, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Dolj au pus în executare un mandat de trei ani închisoare emis de Instanţa de Judecată pe numele unui bărbat de 52 de ani din Craiova pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală. Cel în cauză a fost încarcerat în penitenciar.

Poliţişti din cadrul secţiei 1 de Poliţie Craiova au întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de Parchet competente cu propunerile corespunzătoare", a declarat Mihaela Gârd.

Citește și alte știri despre arestarea Adrian Mititelu: 

Ironia sorții » Ce prevestea Adrian Mititelu la ultima apariție publică înainte de arestare

Clipe dramatice la reținerea lui Adrian Mititelu: „De ce mi-l luați?” » Conflict după ce patronul lui FC U Craiova 1948 a fost urcat în mașina poliției

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
invinctus
invinctus  •  06 Noiembrie 2020, 07:41
Postat de cristian_77 pe 06 Noiembrie 2020, 05:43

Sau interlop!

Ar fi exact ca pe stadion la Craiova stai linistit cu familia cu copiii de cand nu mai sunt infractorii in tribune .....

prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  06 Noiembrie 2020, 07:32

“ÎPJ Dolj”... IPJ bă

iordache_andrei
iordache_andrei  •  06 Noiembrie 2020, 07:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează