FOTBAL  »  LIGA 3  »  STEAUA

Atacuri și jigniri la adresa lui Florin Talpan după ce a cerut un loc în Liga 1: „Omule, ai luat-o pe arătură! FCSB e Steaua”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 17:10 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 19:34

Dumitru Dragomir, fostul președintele al LPF, l-a atacat și l-a jignit pe Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, care cere ca Liga și FRF să dezafilieze FCSB.

Dragomir a vorbit în termeni duri despre Florin Talpan și s-a implicat și în disputa dintre FCSB și CSA pentru marca, palmaresul și numele Steaua.

L-am respectat pe acest om pentru munca lui de jurist depusă până acum, dar a luat-o rău de tot pe arătură. Șefii lui trebuie să îl tragă de mânecă. Talpan nu are nicio treabă cu fotbalul și nu a făcut niciun sport în viața lui. Omule, dar tu chiar nu ai limite? Până unde vrei să ajungi? Cum crezi tu oare că FRF poate să facă așa ceva vreodată? Vrei să ajungem în toată presa internațională? De ce crezi că FRF și LPF nu te bagă în seamă? Ajunge cu frustrările!

Băi, omule, FCSB este Steaua! A dat continuitate echipei din 1986. A făcut cinste acestei țări. Ajunge cu frustrările! Nu poți să faci asemenea cereri către Federația Română de Fotbal. În primul rând actuala echipă a Armatei din Liga 3 nu poate să joace în Liga 1 pentru că este club departamental. Ce vrea Talpan să facă FRF? Este incredibil până unde s-a ajuns. Ce vrea Florin Talpan să facă? Să dispară oamenii cu bani din fotbal? O tot ținem în proces”, a declarat Dragomir pentru Prosport. 

  Dar dacă Gigi Becali nu se afla în fotbal, atunci fotbalul de la noi era terminat de zece ani. Gigi ne-a ținut fotbalul în viață. Și Gică Hagi a făcut la fel cu Academia lui 
- Dumitru Dragomir

VIDEO  Helmuth Duckadam continuă războiul cu CSA Steaua: „Cum să întrețină un asemenea stadion? I-aș aștepta să se roage de mine ca să joc acolo”

Citește mai multe știri despre disputa  CSA Steaua- FCSB

Florin Talpan, ultimatum pentru FRF și LPF: „Dezafiliați FCSB și predați-ne locul în Liga 1”

Florin Talpan dă și LPF în judecată: „Veți plăti! Nu veți scăpa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
parpalache
parpalache  •  06 Noiembrie 2020, 10:46

Ba nea Mitica te-ai zaharisit de tot!Ai uitat cum baskan-ul cel lipsit de scrupule, te-a santajat- cand erai seful Ligii-sa modifici reguamentul de distribuire a drepturilor se televiziune si el sa inhate 50% din drepturi-indiferent de locul pe care il ocupa in clasament-ca altfel te denunta la DNA- pentru comisionul primit de la RCS-RDS?Si chiar te-a denuntat?Una e continuitatea aia sportiva (ceva cam ca victoria morala a lui Razvan Lucescu,alt trombonist) si alta e ce zice Legea!Dura Lex!Sed Lex!

emil1986
emil1986  •  06 Noiembrie 2020, 08:06

Cine nu-l ataca pe *** de Talpan?! Un om de nimic, care n-a dat intr-o minge in viata lui, dar se baga in ceva care nu-l priveste. Talpan, Talpan, esti un mare prostavan!!!! :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  05 Noiembrie 2020, 21:08
Postat de laur_gr pe 05 Noiembrie 2020, 20:56

Nu vrea sa ia si titlurile castigate de FCSB in timp ce Steaua se zbatea in liga a 5a sau nu juca nicaieri? Un personaj plin de haz.

Când a fost Steaua in liga 5?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează