FOTBAL  »  LIGA 3  »  CONDAMNARE

VIDEO Dumitru Dragomir, prima reacție după condamnarea lui Adrian Mititelu: „E grav! Îmi pare rău, chiar dacă a vrut să mă păcălească”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 19:19 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 20:01

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF și unul dintre cei pe care Adrian Mititelu i-a dat în judecată pentru dezafilierea Universității Craiova, a reacționat după condamnarea la 3 ani de închisoare cu executare a patronului oltean.

„Acum vă aud. A fost condamnat? Doamne, ferește! Vai de capul meu!  Îmi pare rău de Mititelu. Nu îmi mai aduc aminte nimic de atunci, sunt ani de zile de atunci. Îmi pare rău de el. Chiar dacă a încercat să mă păcălească și pe mine.

E și tânăr, nu are peste 65 de ani ca să beneficieze de reducerea pedepsei, e grav! Mie îmi pare rău de el”, a declarat Dumitru Dragomir pentru as.ro.

VIDEO Momentul reținerii lui Adrian Mititelu

Istoricul dezafilierii U Craiova

  • În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova. Cei doi au fost acuzați de abuz în serviciu și trafic de influență.
  • Pe 13 iunie 2016, Tribunalul București, prima instanță, a decis ca Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la 3 ani cu suspendare în cazul dezafilierii Universității Craiova.
  • DNA a făcut recurs imediat după aflarea sentinței. La fel au procedat și cei doi condamnați. Conform sentinței care nu e executorie, Sandu și Dragomir  trebuie să plătească o amendă de 80.000 de lei și trebuie să presteze 3 luni de muncă în folosul comunității. Atât LPF, cât și FRF trebuie să plătească amenzi penale, în valoare totală de 370 de mii de lei.
  • Ceilalți membri CEx sunt absolviți de orice vină. În plus, instanța a dispus că Adrian Mititelu trebuie să primească 1 miliard de lei, adică peste 220 de milioane de euro. Suma ar trebui plătită de Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF și LPF.
  • Procurorii DNA au cerut câte 14 ani de închisoare pentru Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, adică pedeapsa maximă plus o treime spor de pedeapsă pentru circumstanțe agravante.

Citește mai multe știri despre condamnarea lui Adrian Mititelu

VIDEO Adrian Mititelu, în lacrimi după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare: „Mă duc la pușcărie nevinovat! E o execuție ordinară!”

Fotbalul condamnaților » Adrian Mititelu, al 17-lea nume mare care ajunge la închisoare

Decizie definitivă: Adrian Mititelu, 3 ani de închisoare cu executare în procesul în care DNA Craiova l-a acuzat de evaziune la transferul lui Mihai Costea la FCSB!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
deusdat
deusdat  •  06 Noiembrie 2020, 11:28

Când auzi că o instanță îi acordă lui Mititelu 220 de milioane de euro îți dai seama ce "judecători" are România. Și ce facultăți de drept :)))

iung811
iung811  •  05 Noiembrie 2020, 22:11

mitica daca iti pare rau du-te dupa el. Ce golan batran!!!

suporterucv
suporterucv  •  05 Noiembrie 2020, 22:07

Mitica si Sandu au scapat cu dezincriminarea ”abuzului in serviciu” de catre politicienii PSD in 2017 !!!! In mod normal, pe rechizitoriul DNA, erau de mult condmnati definitiv, asa cum au fost si in prima instanta !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează