FOTBAL  »  LIGA 3  »  DECIZIE

Alexe și Ropotan au semnat rezilierea! Cine le-a luat locul la echipa cu aspirații de promovare

Adrian Ropotan (în stânga) și Marius Alexe // sursă foto: Facebook @ AFC Dunărea Călărași suporter
Adrian Ropotan (în stânga) și Marius Alexe // sursă foto: Facebook @ AFC Dunărea Călărași suporter

Articol de , - Publicat luni, 05 februarie 2024 16:25 / Actualizat luni, 05 februarie 2024 16:25

Dunărea Călărași, locul 2 în seria 3 din Liga 3, s-a despărțit de Adrian Ropotan și Marius Alexe, cei care conduceau staff-ul tehnic al echipei. Marius Păun (45 de ani) a preluat funcția de antrenor principal.

Sub comanda a doi foști dinamoviști, Adrian Ropotan și Marius Alexe, Dunărea Călărași a reușit un parcurs bun în prima parte a sezonului de Liga 3.

Echipa care a căzut în Liga 3 în finalul sezonului 2021/2022 ocupă locul 2 în seria 3 din Liga 3, cu 35 de puncte, unul sub liderul CS Afumați.

Îi dă șah-mat lui Becali. Fotbalistul care a costat o avere vrea să plece gratis de la FCSB
FCSB
Îi dă șah-mat lui Becali. Fotbalistul care a costat o avere vrea să plece gratis de la FCSB

Marius Alexe și Adrian Ropotan au plecat de la Dunărea Călărași

În ciuda faptului că Dunărea se îndreaptă spre play-off, între conducere și staff-ul tehnic, condus de cuplul Marius Alexe - Adrian Ropotan, a existat o ruptură.

Contractele celor 2 au fost reziliate, clubul susținând că a fost vorba despre o despărțire amiabilă: „Conducerea clubului Dunărea Călărași și antrenorii Adrian Ropotan și Marius Alexe au ajuns la un acord privind încetarea colaborării”.

Marius Păun a preluat-o pe Dunărea Călărași

Marius Păun, membru al staff-ului, a preluat rolul de antrenor principal. El deține licența A și a transmis pentru GSP.ro că acordul se întinde până în vară, la finalul sezonului:

Eu am fost la echipă și până să vină cei 2 și am zis că voi rămâne până în vară. Apoi rămâne de văzut ce se va întâmpla”.

Adrian Ropotan, în urmă cu 4 luni și jumătate: „Vrem să clădim ceva aici, avem condiții destul de bune”

În septembrie 2023, la GSP Live, Ropotan dezvăluia cum decurge colaborarea cu Marius Alexe.

„Suntem la prima experiență la seniori, există o conexiune foarte bună între conducere și noi. Avem condiții destul de bune, ne lipsesc terenurile de antrenament, dar nu cred că problemele astea sunt doar la Călărași.

Aspirăm la lucruri mărețe, vrem să mergem să câștigăm, nu să facem act de prezență, să zicem că am trecut și noi pe aici. Vrem să clădim ceva, așa am crescut. La Dinamo nu ne-am gândit niciodată cum să ne salvăm de la retrogradare, sau cum să facem să prindem play-off-ul.

Despre Marius Alexe pot să vă zic că este un antrenor foarte inventiv, avem aceeași gândire, aceeași filozofie asupra fotbalului. E foarte inteligent, îmi place foarte mult la el că mereu vine cu ceva nou, se adaptează foarte rapid, când sunt situații critice reușim să găsim o soluție imediată.

El este un tip mai calculat, mai calm, este punctul de echilibru. Jucăm 4-3-3. Băieții deja știu, mingea trebuie să circule pe jos, pasăm rapid, fără multe atingeri”, spunea Ropotan.

VIDEO. Momentul din carieră pe care îl regretă Adrian Ropotan: „Eram frustrat! Am început să lovesc colegii la antrenament”

Tot din ligile inferioare:

Un atacant spaniol semnează azi cu CSA Steaua! Pleacă Bogdan Chipirliu?
CSA STEAUA
Un atacant spaniol semnează azi cu CSA Steaua! Pleacă Bogdan Chipirliu?
Timișoara va avea un stadion nou » A fost emisă şi autorizaţia de construcţie! Cât costă și câte locuri va avea
INVESTIȚIE
Timișoara va avea un stadion nou » A fost emisă şi autorizaţia de construcţie! Cât costă și câte locuri va avea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close