FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

EXCLUSIV Florin Manea are varianta proprie în conflictul dintre Pancu și „șobolanii ieșiți din cotloane”: „Nu cred în conspirații!”

Daniel Pancu a fost înjurat de unii fani la meciul Rapid -Popești Leordeni din urmă cu o săptămână // FOTO: GSP
Daniel Pancu a fost înjurat de unii fani la meciul Rapid -Popești Leordeni din urmă cu o săptămână // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 14:52

Florin Manea, managerul sportiv al Rapidului, a fost invitat duminică seara la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre conflictul de acum o săptămână dintre Daniel Pancu, antrenorul giuleștenilor, și fanii alb-vișiniilor. 

 

„Am văzut că Daniel Pancu a fost deranjat de unii fani. Eu am stat la masa presei, dar nu i-am identificat pe cei care l-au înjurat. Toți suntem alături de Pancu, i-am zis că toți rapidiștii sunt alături de el.

Eu am prins vremuri vechi. Țin minte un meci Rapid - Petrolul în Giulești, prin 1982-1983. Era 0-0, iar tot stadionul l-a înjurat pe tata. L-au spurcat, l-au făcut pilaf, era alb de la atâta scuipat. Tata a driblat pe toată lumea și a adus golul victoriei. După acel meci, 4-5.000 de oameni au venit în fața balconului cu steaguri.

Dacă te înjură doi-trei oameni nu-i o problemă, mergem înainte. Trebuie să ne asumăm că suntem la Rapid, se mai și înjură, dar eu nu cred în conspirații și ce sugerau unii, că oamenii au fost puși să-l înjure pe Pancu”, a spus Florin Manea duminică seara, invitat la GSP Live cu prilejul meciului Astra Giurgiu - FCSB.

  • CONTEXT: Disensiunile au apărut în meciul Rapid - Popești Leordeni 4-1 de acum o săptămână, când mai mulți fani l-au apostrofat pe Daniel Pancu. Antrenorul a răbufnit la finalul acelei partide, lansând acuze grave: „Șobolanii au ieșit din cotloane”, remarcă ce îi viza pe contestatarii săi - Detalii, AICI

Vezi și: VIDEO Patronul Rapidului a fost la GSP LIVE » Victor Angelescu a vorbit despre conflictul dintre Pancu și suporteri + Cum își caracterizează antrenorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  18 Martie 2019, 18:29

E de mirare cum o galerie de academicieni să facă așa ceva.

485809194904413
Costel Tudor  •  18 Martie 2019, 17:20

Nu am probe , dar convingerea mea este ca PANCU a fost înjurat de PUPINCURISTII lui Nico și Maftei și de rudele și prietenii așa zișilor fotbaliști de care PANCU s-a despărțit in aceasta iarna !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează