LIGA 3  ·  INDUSTRIA GALDA

EXCLUSIV Paul Ciucă, antrenorul lui Cătălin Suciu: „Dacă ajungea la FCSB, dădea de bani, femei și droguri” + Ce a strigat portarul după ce a apărat un penalty

Articol de — Marti, 01 Octombrie 2019

Paul Ciucă, antrenorul portarului Cătălin Suciu (20 de ani), la Industria Galda (Liga 3), a făcut câteva dezvăluiri despre fotbalistul care a fost dorit de către FCSB.  

„Toate bune despre acest băiat. Eu mi-am dat seama că alte lucruri sunt mai importante în viață decât cele materiale. Poate dacă ajungea la FCSB, dădea de bani, femei și droguri. Așa, a ajuns la noi în Liga 3, unde e apreciat pentru ceea ce face. Eu de multe ori mă consult cu el când fac echipa, pentru că vine de la un nivel. Știe fotbal, știe cum stau lucrurile. El are și o situație financiară peste medie. Are mașină de 20.000 de euro. OK, dacă era la FCSB poate avea de 200.000. Dar nu astea sunt lucrurile importante în viață.  

Credeți-mă că dacă cineva reușește să-l facă să slăbească, eu am avut multe discuții cu el, câștigă nu doar un portar mare, ci și un om de calitate”, a spus Paul Ciucă, pentru GSP.ro. 

„Dați-l afară pe Suciu că e gras”

Industria Galda a pierdut la limită calificarea în optimile de finală ale Cupei României, scor 0-1, în fața celor de la Petrolul Ploiești, dar în drumul către acest meci cu echipa din Liga 2, Cătălin Suciu a avut un rol important.

„Pentru a juca împotriva Petrolului noi am eliminat Alba Iulia, iar el a apărat un penalty în prelungiri. Atunci s-a descătușat și chiar a strigat: «Dați-l afară pe Suciu că e gras». Lumea credea că l-am pus eu. Dar a fost o descătușare a lui. E un băiat special. La noi bate și lovituri libere. Pentru că lovește impecabil mingea. E și antrenor secund, pentru că noi n-avem bugetul să ne permitem asta.  

Nu o să vă spun câte kilograme are acum, chiar dacă știu. Nu asta e important, ci doar ca cineva să-i readucă încrederea acestui băiat”, a spus Paul Ciucă. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Golul etapei în Liga 2 vine de la ultima clasată! Alexandru Apostol: „A fost o inspirație de moment și mi-a dat încredere” VIDEO

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
12:20 Schi Alpin

Cupa Mondială

Eurosport 2
18:55 Sărituri cu schiurile

Cupa Mondială

Eurosport
19:00 Handbal M, CM 2020

Norvegia-Croația

Digi 2, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - FC Koln

Digi 3, Look Plus
21:30 Handbal M, CE 2020

Slovenia-Spania

Digi 2
21:45 Fotbal, Ligue 1

Nice - Rennes

Digi 4, Look Sport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - AC Milan

Digi 1, Look Sport
21:50 Patinaj Artistic

CE 2020

TVR 2
Program TV complet

Liga 1