FOTBAL  »  LIGA 3  »  NUMIRE

OFICIAL Florentin Petre, prezentat la o echipă de tradiție: „Am venit cu sufletul, vreau performanță!”

Florentin Petre / Captură Exploziv TV
Florentin Petre / Captură Exploziv TV

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 15:09 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 21:21

Florentin Petre, 45 de ani împliniți pe 15 ianuarie, este noul antrenor al celor de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, formație care activează în Liga 3.

Legenda celor de la Dinamo și-a petrecut ultimii trei ani la Dacia Unirea Brăila, formație pe care a ajutat-o să promoveze în Liga 2. Din cauza problemelor financiare, „Piticul” s-a văzut nevoite să plece de la brăileni, însă acum e gata pentru o nouă experiență în eșaloanele inferioare. 

Florentin Petre a bătut palma cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț, formație care pretinde că e continuatoarea Ceahlăului. Echipa de sub Pietricica are un parcurs dezamăgitor în actualul campionat, situându-se pe locul 6 în Seria 1 din Liga 3, la 13 puncte de liderul Dante Botoșani.

Florentin Petre: „Am venit cu sufletul la Ceahlăul”

„Am venit cu sufletul, cu aceeași ardoare pe care o știți. Am aceeași pasiune și același respect, exact cum am fost ca jucător. Am venit să câștig, am venit să fac performanță. 

Am făcut performanță la Brăila din foarte puțin. Acolo, grupul și vestiarul au făcut diferența. Eu sunt responsabil pentru tot ce se va întâmpla în vestiar. Eu voi răspunde pentru toate rezultatele pe care le vom avea, mi se pare un lucru normal. Voi face tot posibilul să creez un grup de jucători la fel cum eram și eu ca fotbalist”, a spus Florentin Petre, conform Exploziv TV Neamț.

Am vorbit și cu alți antrenori din grupă și au spus că la începutul campionatului aici era cel mai bun lot și toată lumea se speria că Ceahlăul va promova la pas. Cum se întâmplă în fotbal, ceea ce pui pe hârtie nu se materializează în teren.

- Florentin Petre, antrenor CSM Ceahlăul Piatra Neamț

De-a lungul carierei, fostul căpitan al lui Dinamo a fost antrenor secund la Dinamo și FC Brașov și a antrenat la Dinamo II, Foresta și Dacia Unirea Brăila, de la care a plecat în decembrie 2021, după 3 ani și jumătate.

VIDEO Florentin Petre, prezentat la CSM Ceahlăul Piatra Neamț

FLORENTIN PETRE, NOUL ANTRENOR AL CSM CEAHLĂUL PIATRA-NEAMȚ - CONFERINȚĂ DE PRESĂ CSM Ceahlăul Piatra Neamț

FLORENTIN PETRE, NOUL ANTRENOR AL CSM CEAHLĂUL PIATRA-NEAMȚ CONFERINȚĂ DE PRESĂ CSM Ceahlăul Piatra Neamț UN NOU STAFF LA CSM CEAHLĂUL PIATRA-NEAMȚ Matinal cu Cătălin Naclad - 17.01.2022 #MatinalCuCatalinNaclad

Publicată de Exploziv TV Neamt pe Luni, 17 ianuarie 2022

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Luana Rednic i-a găsit echipă fostului jucător al lui Dinamo: „Cred cu adevărat în proiectul de aici”

OFICIAL Petrolul Ploiești a făcut o achiziție din Liga 1 + Imagini spectaculoase de la primul antrenament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close