FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

FOTO Ca la olteni, la nimeni! :) » CS U a ales Coloana Infinitului, Mititelu răspunde cu un slogan viral pe noile echipamente Adidas pentru Liga a 4-a: "Noul nostru motto"

Foto: Facebook/@FCUniversitateaOFFICIAL +5   FOTO
Foto: Facebook/@FCUniversitateaOFFICIAL

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 august 2017 18:36

Noile echipamente Adidas ale formației FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, au afișat un mesaj suprinzător în zona pieptului: hashtagul devenit viral în timpul protestelor din Piața Victoriei, de la începutul acestui an - "#rezist".

Ca și în era Mititelu de dinainte de dezafiliere și faliment, tricourile echipei sunt realizate de firma Adidas și, pe lângă sloganul inedit de pe piept, vor avea "tricolorul" brodat cu 4 stele, semnificând cele 4 titluri cucerite de craioveni, dar și emblema consacrată cu leul.

Pe spate, deasupra numărului, este inscripționat logo-ul "Leii din Bănie". Tricourile pentru meciurile de pe teren propriu vor fi albastre, în timp ce tricourile portarilor vor fi de culoare albă, iar cele pentru deplasare vor fi negre. 

Pe mâneci apare mesajul "Justice for Craiova" și harta Olteniei. 

"Se continuă linia Adidas în care s-a consacrat echipa în anii '80, tradiție reînnodată după anul 2006. Anul acesta, echipa beneficiază de o linie de înaltă clasă, cap de serie 2017 - ADIZERO!

Noul motto adoptat din acest an - #rezist  - reprezintă în totalitate situația în care se află clubul în acest moment", se precizează pe pagina de facebook FC Universitatea Craiova. 

 
*Primul rând de echipament al lui FC U Craiova

Conform anunțului publicat pe pagina de facebook, suporterii își vor putea achiziționa echipamentele începând cu data de 5 septembrie.

FC U Craiova va debuta în Liga a 4-a pe 12 august , pe teren propriu, împotriva formației Dunărea Calafat. În ultimul amical disputat, Știința din Bănie s-a impus în fața Științei Celaru (Liga a 5-a) cu scorul de 7-1. 

La final, jucătorii și ultrașii din Peluza Sud au sărbătorit printr-un dialog de tip "Cim Bom", galeria lui Galatasaray (VIDEO - momentul respectiv de la minutul 5:25):

 

CS U a ales coloana infinitului

Un model aparte de echipament au ales și cei de la CS U Craiova, care poartă pe tricourile Joma din acest sezon un desen ce ar reprezenta Coloana Infinitului, opera lui Constantin Brâncuși.

 
Foto: Facebook/@craiovamaximaro

Care dintre cele două echipamente arată mai bine?

Echipamentul echipei lui Mititelu
Echipamentul celor de la CS U

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
198939213804366
Adrian Addryano  •  08 August 2017, 15:11

Forza FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA 1948,continuatoarea istorica a echipei de fotbal infiintata in anul 1948 cum bine a spus TRIBUNALUL DOLJ!!!!!!!!!!!!!!!!

1342448639137059
Şerban Andrei  •  07 August 2017, 14:55
Postat de fan_stiinta pe 07 August 2017, 09:50

ba da cum e manechinu ala cu doua maini drepte :)))))))) SARACILOOOR! Bateti campii cu echipamente adidas luate la nu stiu ce pret, dar nu aveti bani de un manechin intreg :)). Echipament de lucru ca asta al firmei lui mititelu se gasesc in China Town din bucuresti si se pot cumpara la kilogram! :))) SI data viitoare cereti dracu si un manechin intreg, nu unul cu doua maini drepte! ***! :)))))

Pai voi nici manechin nu ati avut la prezentare ba ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcu1948
fcu1948  •  07 August 2017, 10:56
Postat de raul4steaua pe 07 August 2017, 09:55

Emblemele alea acolo zici ca's cusute de mamaie.

Vorbea suporterul echipei fara nume care are pe emblema capul Lisei Simpson.....

Vezi toate comentariile (35)
Comentează