FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

FOTO OFICIAL Lovitură importantă reușită de FC U Craiova » Oltenii s-au înțeles cu un fost jucător al rivalei Dinamo

FOTO: Facebook FC Universitatea Craiova 1948 +1   FOTO
FOTO: Facebook FC Universitatea Craiova 1948

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 14:11

În ziua în care rivala din oraș l-a prezentat pe Alexandru Cicâldău, FC U Craiova, echipa finanțată de Adrian Mititelu, recent promovată în Liga a 3-a, a reușit să aducă un jucător cu 142 de meciuri în Liga 1. 

Oltenii s-au înțeles cu Constantin Grecu, cel care în ultimul sezon a jucat în Liga 1, la Sepsi. 

În vârstă de 30 de ani, Grecu a mai jucat în carieră la Pandurii, U Cluj, Petrolul, alături de care a câștigat Cupa în 2013, Dinamo și Sepsi Sfântu Gheorghe. Acesta este originar din Craiova și a fost crescut la Școala de Fotbal "Gică Popescu", bifând de-a lungul carierei și o apariție în tricoul primei reprezentative. 

30 de meciuri
în toate competițiile a jucat Grecu pentru Dinamo, rivala aprigă a oltenilor

Grecu este cea de-a patra achiziție a oltenilor din această vară și dezvăluie intențiile clare ale clubului lui Mititelu: promovarea imediată în liga secundă.

Vezi și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
fcu1948
fcu1948  •  07 Iulie 2018, 08:50
Postat de Yuri Firsov pe 07 Iulie 2018, 08:02

CU CE A DAT LOVITURA CRAIOVA?CU UN FOTBALIST CA PE UNDE A JUCAT ""A FACUT TUSA""???HAI SA FIM SERIOSI!!!NU INTELEG DE CE VOR ZI DE ZI UNII ZIARISTI (mai mult ""scribi"")SA SE FACA DE RAS!!!!!

Pentru Liga 3 este o lovitura. Transferul unuia care a jucat chiar și sporadic in Liga 1, constituie o lovitura pentru echipa din Liga 3 la care a ajuns.

fcu1948
fcu1948  •  07 Iulie 2018, 08:42
Postat de fly_vyp pe 07 Iulie 2018, 00:15

Echipa lui Mititelu are stema, culorile si palmaresul? Frate, revino cu picioarele pe pamant! Noua echipa a lui Mititelu nu are nicio legatura cu actuala, care este o noua clona. Studiaza stema originala, pe care o foloseste legal echipa din liga I si compar-o cu zecile de steme inventate si inregistrate abuziv de Mititelu la OSIM, Atunci ai sa-ti dai seama cine minte. Nu-ti trebuie minte multa si nici imaginatie, pentru a constata acest lucru. Numai bine!

Uitându-te la poza ai fi observat ca echipa lui Mititelu are echipament albastru-alb, deci are “culorile”. Cât privește denumirea, de ce îl copiati mereu pe Mititelu, dacă echipa lui este doar o clona? Iar palmaresul este tot la Mititelu, oricât ați încercat voi sa îl obtineți prin mijloace mai mult sau mai puțin legale. In concluzie csu clona actuala u 1948 club sportiv este o echipa copy-paste, fără istorie, identitate și fără palmares.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  07 Iulie 2018, 08:02

CU CE A DAT LOVITURA CRAIOVA?CU UN FOTBALIST CA PE UNDE A JUCAT ""A FACUT TUSA""???HAI SA FIM SERIOSI!!!NU INTELEG DE CE VOR ZI DE ZI UNII ZIARISTI (mai mult ""scribi"")SA SE FACA DE RAS!!!!!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează