FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

GALERIE FOTO CSA Steaua a făcut azi primul antrenament de la revenire! În Ghencea se lucrează la foc automat

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2017 11:52

CSA Steaua s-a reunit și a efectuat azi primul antrenament, pe terenul 6 din complexul "Steaua". Din formația lui Ion Ion fac parte 25 de jucători, mulți dintre ei veniți de la Regal Sport.

Ședința de pregătire condusă de Ion Ion a durat în jur de o oră, iar la antrenament a asistat și Marius Lăcătuș, care chiar a dat câteva indicații de pe margine.

Ilie Bărbulescu a venit și el în vizită la foștii colegi Lăcătuș și Iovan. Azi, sâmbătă și duminică au loc încă trialuri, pentru ca stafful Stelei să se decidă cine va face parte din lotul pentru sezonul viitor.

Echipa va purta un echipament Joma, iar pe spatele tricourilor de antrenament scrie Steaua București. Tricourile jucătorilor sunt roșii, iar cele ale staffului sunt albastre.

Lucrări la stadion 

CSA Steaua va juca în Ghencea meciurile de pe teren propriu din Liga a 4-a sau a 5-a, în funcție de unde va participa. 

Se lucrează intens la terenul 5. În aceste zile se montează băncile de rezervă și probabil imediat vor începe și lucrările la tribună. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
widoqq
widoqq  •  14 Iulie 2017, 16:30

Hai Steaua, hai FC FCSBeaua!

saviola2_8
saviola2_8  •  14 Iulie 2017, 16:31
Postat de right_wing_resistance_romania pe 14 Iulie 2017, 15:06

UEFA nu are nici o treaba cu palmaresul echipelor. Acela nu poate fi stabilit de vreo entitate sportiva. Este un activ, un bun al unei societati inregistrate la Registrul Comertului, in termeni legali face parte din patrimoniu. Dupa cum a fost si cazul Craiovei, doar o instanta judecatoreasca poate sa-si dea cu parerea despre patrimoniul unei entitati juridice. Este adevarat, fara ca CSA sa fie inscrisa in competitie nu are ce sa le ceara celor de la UEFA. In momentul in care vor aparea in registrul celor de la FRF, Steaua va cere corectarea datelor de pe site-ul UEFA.

hahahaha, hahahaha! lesin rad de 5 minute! :))))))))))) nicio instanta civila nu poate judeca in privinta palmaresului, ala tin stric de continuyitatea sportiva! doar TAS-ul poate judeca vreodata, daca CSA are sau nu palmares. Uefa e un punct de referinta, ca pana la urma la ei suntem afiliati, regulilor facute de ei ne subordonam. Daca nu ma crezi, vezi cazul CSU, cica au ei o decizie judecactoreasca, si? nu mai poate uefa de decizia lor, *** pe site=ul uefa daca te uit la csu, scrie clar NO RECORDS IN UEFA COMPETITIONS` , deci nu, nu are palmaresul `u` CRAIOVEI. Si sunt cazuri multe, similiare, pt cei care judeca pe plan sportiv conteaza doar continuitatea sportiva. p.s. vad o alta aberatie mai jos, a domnului adrian nustiucum, cica steaua s-a reinfiintat, ahahaha , Doamne de unde rasariti? pai cand s-a desfiintata, din 1947 echipa de fotbal nu si-a incetat niciodata activitatea, fie ca a fost vorba de cca, steaua, fc steaua, sau fcsb, este aceeasi echipa care a activat neintrerupt din `47 pana azi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  14 Iulie 2017, 16:09

acel teren de antrenament care il vedeti in poza ... fost intretinut din toate punct de vedere din 2003 pana la evacuarea fcsb din ghencea Rusine Armata Romaniei si Rusine Marius Lacatus ca ia parte la asaceva !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează