FOTBAL  »  LIGA 3  »  CENTENAR CORVINUL

Sărbătoare la Hunedoara! „Generația de Aur”, meci contra Corvinului la centenarul hunedorenilor + Licitație pentru brand

La Hunedoara există proiect pentru un stadion nou, modern
La Hunedoara există proiect pentru un stadion nou, modern

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2021 12:51 / Actualizat miercuri, 01 septembrie 2021 13:12

Hunedoara, unul dintre orașele care au dat fotbalului românesc nume de legendă, se pregătește de sărbătoare. O sărbătoare a fotbalului pe 3 și 4 septembrie.

Autoritățile locale au pus la cale un eveniment de mare anvergură cu ocazia Centenarului Corvinului Hunedoara. Nume dintre cele mai sonore vin la Hunedoara pentru un meci spectaculos: de la Mircea Lucescu la Cosmin Olăroiu, Florin Răducioiu, Viorel Moldovan, Dănuț Lupu și Ioan Andone sau Mircea Rednic.

Multe dintre vedetele pe care le-a dat Hunedoara fotbalului se vor întoarce acasă pentru o seară specială în care Corvinul, echipa fanion a orașului, va înfrunta o selecționată a „Generației de Aur”. Partida dintre cele două va fi sâmbătă, de la ora 18:00. Înainte, de la 17:00, la stadionul „Michael Klein” vor fi omagiați foști jucători, antrenori și conducători ai clubului hunedorean. După, va fi un concert al trupei „Compact”, urmat de focuri de artificii. Accesul este liber.

Cine va juca la Hunedoara:

România, „Generația de Aur”: Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Dan Alexa, Iulian Miu, Vasile Maftei, Răzvan Raț, Iosif Rotariu, Dănuț Lupu, Daniel Pancu, Ioan Sabău, Costel Gâlcă, Ciprian Marica, Ianis Zicu, Ionel Dănciulescu, Florin Răducioiu, Viorel Moldovan, Marius Niculae Antrenor: Cosmin Olăroiu. 

Corvinul (foste glorii): Ioan Andone, Mircea Rednic, Romulus Gabor, Dorin Mateuț, Ioan Petcu, Florea Văetuș, Nicșa, Bogdan Andone, Bogdan Apostu, Marin Ioniță, Oncu, Decebal Gheară Antrenori: Mircea Lucescu și Remus Vlad.

Strâng fonduri pentru a cumpăra „brand-ul” Corvinul Hunedoara

În cadrul evenimentului se va organiza și o campanie de strângere de fonduri pentru a recupera brandul Corvinul, deținut acum de o persoană fizică. E nevoie de 47.000 de euro, bani ce vor fi strânși din vânzarea de tricouri și donații. Brandul ar urma să revină echipei actuale, ce se luptă pentru promovarea în Liga a 2-a. Formația lui Florin Maxim are un start perfect de sezon.

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

Citește și alte știri din fotbal: 

Un stadion emblematic din România a ajuns în paragină! Proiect pentru o arenă nouă + fanii strâng bani pentru brandul legendar

Refuz categoric pentru FCSB! Jucătorul dorit de Edi Iordănescu nici nu vrea să audă de un transfer: „E aproape imposibil”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează