FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

George Ogăraru, chemat de urgență la Steaua! Probleme în club: „Există un vid de organizare”

Fanii ar vrea ca pe funcția de manager al secției de fotbal să vină fostul internațional stelist George Ogăraru
Fanii ar vrea ca pe funcția de manager al secției de fotbal să vină fostul internațional stelist George Ogăraru

Articol de - Publicat marti, 22 septembrie 2020 19:01 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 19:32

Suporterii Stelei acuză o lipsă de organizare la nivelul echipei de fotbal, după ce s-a aflat că, din cauza dosarului incomplet, Academia clubului a căzut pe locul 61 în topul întocmit de FRF pentru 2020. Anul trecut, roș-albaștrii fuseseră pe locul 20.

Chiar dacă Steaua a început perfect în Liga 3-a, cu două victorii din tot atâtea etape, lucrurile nu sunt tocmai liniștite în Ghencea. Surse din interiorul clubului susțin că "este un vid de organizare, chiar dacă de curând a fost numit un nou manager la echipă, Bogdan Marinescu, care are aceeași funcție însă și la secțiile de rugby și de tenis de masă". 

Steaua, fără echipe la Elită

Problemele sunt mai vechi. Conform acelorași surse "conducerea a trimis un dosar incomplet la FRF, pentru clasificarea academiilor. Au și fost rezultate mai slabe, dar și din acesată cauză, a dosarului, Steaua a căzut în clasamentul FRF de pe 20, cum era în 2019, pe 61 din 69 în 2020. Așa că în acest sezon, nu a mai putut să înscrie echipe la Elită, la U17 și U19, ci numai în campionatul intern. 

Dacă ar fi avut echipe la Elită, clubul ar fi beneficiat și de niște bani veniți de la UEFA, în jur de 20.000 de euro, plus alte ajutoare de la FRF, de exemplu sume alocate pentru testări".

George Ogăraru, chemat de suporteri la Steaua

În plus, sunt probleme și cu suporterii, care acuză accesată lipsă de organizare a secției de fotbal. Deocamdată, fanii nici nu au fost anunțați dacă se vor scoate la vânzare abonamente, chiar dacă nu pot să vină la stadion. "Ar fi vrut și ei să contribuie, să ajute echipa cu niște bani, să cumpere abonamente, deși nu au acces la meciuri. Însă, deși Liga a 3-a a început, conducerea clubului nu a găsit încă modalitatea legală să scoată aceste abonamente la vânzare", susțin aceleași surse. 

Mai nou, fanii ar vrea ca pe funcția de manager al secției de fotbal să vină fostul internațional stelist George Ogăraru, "Cum credeți că ar arăta secția de fotbal, dacă la cârma ei ar veni un tânăr manager, care ar putea implementa din tehnicile moderne? Avem deja un astfel de om, în persoana lui George Ogăraru. Ne mai trebuie doar deschiderea de a-l coopta în familia Steaua și de a-i contura toate condițiile pentru performanță", au scris fanii de la AS 47, pe contul lor de facebook

E adevărat, am avut discuții de mai multe ori cu conducerea de la CSA Steaua, dar pe atunci eram sub contract cu Ajax, iar ulterior cu Viitorul. Am vorbit și despre deschiderea noului stadion cu meciul «Uniți pentru Mihai Neșu» și despre implicarea mea la secția de fotbal, după ce aș fi terminat colaborarea cu Hagi. După aceea a venit însă pandemia și discuțiile n-au mai continuat. Mă bucur că echipa a promovat între timp iar eu rămân deschis dialogului despre Steaua

"Am avut mereu și am o relație specială cu suporterii Stelei. În ultimul timp, am organizat împreună multe evenimente dedicate copiilor orfani de la Valea Plopulului sau Valea Screzi, pentru copii cu sindrom Down, cât și prima gală «Uniți pentru Mihai Neșu» de la Sala Polivalentă"" - George Ogăraru, fost internațional

VIDEO Fanii de la CSA Steaua i-au ridiculizat pe cei de la FCSB chiar la baza din Berceni

Vezi și alte știri despre Steaua

VIDEO CSA Steaua, eliminată din Cupa României! Roș-albaștrii pierd dramatic cu Popești-Leordeni, după ce au ratat un penalty în prelungiri

VIDEO Stadionul Ghencea, la un pas de finalizare! Ultimul anunț făcut de CNI: „Momentul se apropie”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  23 Septembrie 2020, 00:31

20.000 de euro?????? Pai la cat cersesc astia,nici de pe jos nu ridica 20.000 de euro! Nu mai faceti articole de 2 lei (20.000 de euro pentru ei) ca astia au tocat cateva milioane de euro pana acum,ce sa faca cu 20,000? Csa-ul a dus de rapa (pus pe hold/au luat o pauza, cum le place lor sa spuna ) un club cu 30.000.000 de dolari in conturi,acum 20 de ani,chiar credeti ca se uita astia la 20.000 de euro azi?

1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  22 Septembrie 2020, 21:42

Au gāsit scuze pentru esecul cu Popesti-Leordeni! ????????????

3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  22 Septembrie 2020, 21:30

desfiintare placuta, CSA Regal Talpan! chi-chi-chi-pir-liu :)))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează