FOTBAL  »  LIGA 3  »  BARAJ

VIDEO George Ogăraru își temperează adversarii: „Ar trebui să joace ambele meciuri, din respect! Și împotriva noastră s-a greșit”

George Ogăraru, team manager CSA Steaua +16   FOTO
George Ogăraru, team manager CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 18:18 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 18:59

După ACS Mostiștea Ulmu - CSA Steaua 0-2, George Ogăraru (41 de ani), team managerul echipei armatei, a încercat să-și tempereze oponenții, nemulțumiți de maniera de arbitraj.

La finalul meciului, Vasile Târșolea, patronul echipei Mostiștea Ulmu, a fost extrem de vehement la adresa arbitrajului. Acesta a amenințat că echipa sa nu se va prezenta la retur dacă CSA Steaua nu va cere rejucarea meciului tur, ca urmare a greșelii majore de arbitraj în favoarea „militarilor”. „Centralul” Eduard Ioniță le-a făcut cadou un penalty celor de la CSA Steaua.

În replică, Ogăraru a spus că și echipa sa a fost dezavantajată de deciziile arbitrilor, fără a renunța la luptă. Oficialul CSA a avut un discurs echilibrat și s-a declarat mulțumit de rezultatul final.

VIDEO. George Ogăraru, după Mostiștea Ulmu - CSA Steaua 0-2

„Am încercat să îi liniștesc puțin, să le spun că le înțeleg frustarea. Atunci când pierzi un meci bineînțeles că nu ai cum să fii decât supărat. Este totuși munca lor de un sezon întreg, erau frustrați de decizia arbitrului la penalty. E un baraj tur-retur, cred că din respect pentru competiție ar trebui să joace ambele meciuri. Și nouă ni s-a întâmplat să se greșească contra noastră, asta nu înseamnă că am renunțat să ducem lupta până la capăt.

Nu am revăzut faza [penalty-ului], și dacă ne uităm la reluări nu știu ce putem rezolva. Nu ar trebui limitat acest meci la cele două faze, au fost mult mai multe acțiuni, ocazii de ambele părți. Cred că a fost un meci foarte disputat și nu acolo s-a decis. Sunt mulțumit că am câștigat în depalsare și în condițiile date. Este un teren destul de dificil, a trebuit să ne adaptăm și nu facem caz. 

Sunt mulțumit de faptul că nu s-au accidentat și că putem avea un efectiv complet la meciul viitor. Mai este meciul retur, apoi o finală de play-off, mai sunt 3 meciuri importante pe care trebuie să le tranșăm”, a declarat Ogăraru la finalul partidei.

Dacă Steaua nu cere rejucarea meciului, nu ne prezentam la retur! Dacă are onoare, să ceară rejucarea. Nu am văzut un asemenea arbitraj nici la Liga a 4-a! A fost un penalty inventat! 
- Vasile Târșolea, patron Mostiștea Ulmu

Nu le înțeleg supărarea și nici nu vreau! Au fost niște faze controversate! Unele decizii au fost și în defavoarea noastră... Fundașul lor spune că nu l-a atins la faza penalty-ului, dar e atingere. Jucătorul meu zice că l-a atins. Se poate fi o greșeală...
- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Mai multe știri despre Mostiștea Ulmu - CSA Steaua 0-2:

Imaginea zilei la „barajul” Mostiștea Ulmu - Steaua: ce s-a livrat în vestiarul „militarilor” :)

Probleme după Mostiștea Ulmu - Steaua! Diagnosticul portarului transportat de urgență la spital

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (22)
1001887383175988
Gorneanu George  •  09 Mai 2021, 11:04
Postat de markksson pe 08 Mai 2021, 23:13

Ogararu nu are pic de ONOARE. Cred ca si-a uitat coloana vertebrala pe vreundeva, daca o fi avut-o vreodata. Daca deciziile ar fost exact pe dos (adica sa fi beneficiat M.U. de asa decizii), sigur facea un scandal monstru.

a few seconds ago *** câștigați meciul cu ajutorul arbitrilor și ce declară bugetarul Oprița că jucătorul ia zis că la atins..???????? si pe reloare se vede clar ..că nu. Jucătorul tau joacă polo? Și a fost atins sub apă? Securiști vor promovarea??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  09 Mai 2021, 08:02

Arbitrul a făcut câteva greșeli regretabile, însă, ce sa vezi!?, asta e valoarea lor, atât pot! Nu am văzut ca FC fcsb sa ceara rejucare atunci când s-a greșit flagrant in favoarea lor sau când noua ni s-a scos efectiv mingea din poarta ca și ieri! Și pt ce ar trebui sa ceara rejucare!? Pana la 11m Steaua oricum era la conducerea meciului, aveam deja 1-0 iar Ulmu in afara de 2 ocazii nu au arătat mai nimic. Însă sa revenim la arbitraj. Pt ca omul nu e vreo somitate in domeniu faza respectiva l-a prins mult in spate și practic imposibil sa poata observa cele mai mici detalii. A văzut un stelist înconjurat de 4 fundași, totul a fost extrem de rapid, Pacionel a căzut și omul a crezut ca a fost atins. Nici tușierul nu a văzut foarte bine pt ca altfel îl atenționa. Au fost “vânduți”!? Pai dacă erau de ce s-au oprit acolo!? Portarul gazdelor l-a faultat pe Enceanu in poziție de ultim apărător, acolo trebuia dat roșu portarului și nu fault in atac. Dacă “aveau tema”, cum de au greșit pt Ulmu!? Cartonașul roșu acordat in cele din urma 10 minute mai târziu a fost perfect justificat, aia cum ca nu știa ca are deja un galben e banc pt prosti! Apoi, același tușier care nu a văzut ca Pacionel nu a fost lovit in careu a văzut un offside inexistent la Mihalache și ne-a anulat un gol valabil, gol care practic făcea inutila jucarea returului. Cum de nimeni nu se oripilează pt acea greșeala!? Care e diferența dintre Ogăraru și mm de exemplu!? George a recunoscut sportiv eroarea de arbitraj!

markksson
markksson  •  08 Mai 2021, 23:13

Ogararu nu are pic de ONOARE. Cred ca si-a uitat coloana vertebrala pe vreundeva, daca o fi avut-o vreodata. Daca deciziile ar fost exact pe dos (adica sa fi beneficiat M.U. de asa decizii), sigur facea un scandal monstru.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close