FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GSP LIVE Daniel Niculae a explicat de ce s-a certat cu Pancu: "Aveam pretenția asta de la el. Mi-a dat dreptate" + Mesaj pentru noul antrenor al Rapidului

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 10:29

Daniel Niculae a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre motivele care au dus la ruptura dintre el și Daniel Pancu.

"N-am mai vorbit cu Daniel Pancu după instalare. Fiecare dintre noi avem anumite principii. Dacă nu eram eu cu Pancone și cu primarul sectorului 1 probabil acest proiect n-ar fi demarat. Erau mai multe entități, mulți suporteri n-aveau încredere. Pancone știa foarte bine ce s-a întâmplat, ne vedeam aproape zilnic. De la el aveam pretenția să mă susțină.

Mi-a zis că știe, că-mi dă dreptate, dar el a rămas în continuare. Când pleci cu un prieten la drum...Atunci ne-am strâns mâna. Noi vorbim, nu ne-am certat. Îi doresc multă baftă, sper să câștige diseară și să ajungă un antrenor cel puțin la nivelul fotbalistului care a fost. Pancu mănâncă fotbalul pe pâine, va avea o carieră frumoasă", a declarat Daniel Niculae la GSP LIVE.

 Citește și: GSP LIVE Daniel Niculae a dezvăluit motivele pentru care a plecat de la Rapid: "Nu e niciun mister. Din cauza celor doi am plecat"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
dimonty1
dimonty1  •  05 Octombrie 2018, 12:47

Asta zice ca nu s-au certat, dar in titlu scrie "Daniel Niculae a explicat de ce s-a certat cu Pancu".

ucluj2011
ucluj2011  •  05 Octombrie 2018, 12:44

Rapidul este mai imprtant decât orgoliul tău. Du-te înapoi la Rapid... CLUBUL este singurul care contează.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează