FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GSP LIVE Tot ce nu știai despre Daniel Niculae: "Am avut anumite incidente fără să știe presa" + Cea mai tare farsă: "Au pus exact pe chiloți"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 11:36

Daniel Niculae a răspuns în timpul emisiunii GSP LIVE unui set de întrebări dificile. Fotbalistul a vorbit despre farsele pe care le-a făcut de-a lungul carierei, dar și despre porecla sa din copilărie și despre motivele care duceau mereu la conflicte în timpul antrenamentelor.

"Au fost multe farse. De la cele mai vechi cu pastă de dinți peste tot, cu încălzitorul pus exact pe chiloți. Au fost groaznice. Bineînțeles că am și primit astfel de farse, dar am și făcut", a spus Niculae la GSP LIVE.

Atacantul recunoaște că a avut și nenumărate conflicte de-a lungul carierei: "Am avut anumite incidente la antrenamente fără să știe presa. Mi-e greu să povestesc. De obicei mă luam cu fundașii și mijlocașii defensivi. Acolo apar frustrările pentru că mulți nu joacă și vor să demonstreze".

"Porecla mea din copilărie era bujie. Jucam fotbal unul contra doi, unul era Pele, unul Maradona și eu, ținând cont că eram mai zvăpăiat, așa mi-a rămas" Daniel Niculae

"Cel mai tare gol a fost cel cu Hamburg. Nu prea am avut ocazii în acea partidă. Ne îndreptam spre pauză, a venit o minge de la Buga, mi-am făcut o preluare laterală. Toată lumea se aștepta să joc către Bădoi, dădea din mână când a văzut că trag la poartă și apoi mi-a zis că așa trebuia să joc (n.r. râde)" Daniel Niculae

 Vezi și: VIDEO GSP LIVE Daniel Niculae încinge spiritele în tabăra steliștilor » Care e adevărata Steaua: "E clar că asta simțeam"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează