FOTBAL  »  LIGA 3  »  CRAIOVA

GSP LIVE // VIDEO Adrian Mititelu și-a prins un jucător la pariuri: „Vă dați seama ce sistem de detectivi avem” + Ce i-a spus fotbalistul

Articol de GSP - Publicat joi, 10 octombrie 2019 11:11

Adrian Mititelu (51 de ani), patron FC U Craiova 1948 (Liga 3), a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a vorbit despre problemele fotbaliștilor cu pariurile, dezvăluind că și-a prins recent un jucător într-un cazinou. 

„Noi am prins un jucător aflat acum în activitate, care e unul dintre cei mai buni de la noi în acest moment. Era într-o casă de pariuri, într-un cazinou. Am făcut ședință urgent și am luat măsuri. I-am tăiat din bani, i-am spus că la următoarea chestiune i se va rezilia contractul. Mi-a spus că a fost zece minute ca să se uite și el acolo și pac un suporter l-a fotografiat și ne-a trimis poza imediat. Vă dați seama ce sistem de detectivi avem”, a spus Adrian Mititelu, la GSP LIVE. 

Și-a bănuit jucătorii în Liga 1 

Patronul a asigurat că nu a fost niciodată implicat în trucarea de meciuri. Mai mult decât atât, acesta își suspecta jucătorii că îl sabotează în meciurile din Liga 1, contra celor de la CFR Cluj.  

„Vă dau cuvântul meu de onoare că niciodată nu am acceptat așa ceva. Din contră, eu eram la extremă, îmi bănuiam jucătorii. La meciurile cu CFR Cluj mi se părea că îmi făceau greșeli. Ba un fundaș central, ba un portar. Îi bănuiam, dar după, analizând, mi-am dat seama că nu aveam argumente. Eram așa din cauza stresului și întâmplărilor nefericite”, a mărturisit olteanul.

Căpitanul are trecut de parior 

Costinel Gugu (27 de ani), căpitanul echipei FC U Craiova, a fost dat afară de la FC Argeș în primăvara acestui an, după ce a fost surprins într-o casă de pariuri (DETALII AICI). Totuși, l-a convins pe Mititelu că a încheiat orice legătură cu jocurile de noroc. 

„Când am făcut contractul cu el, am vorbit o jumătate de oră pe tema asta și mi-a spus cum a fost, că nu a mai făcut, că a greșit și m-a convins că nu mai are treabă cu astfel de lucruri”, a spus Adrian Mititelu.  

VEZI ȘI:  

FCSB și Dinamo, sancționate de către Comisia de Disciplină după incidentele din derby!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează