FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Un fost antrenor de la FCSB schimbă taberele: „O să îmi fac abonament la Steaua, voi fi la fiecare meci”

CSA Steaua a promovat în Liga 3 +4   FOTO
CSA Steaua a promovat în Liga 3

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 20:01 / Actualizat luni, 17 august 2020 20:36

Ilie Dumitrescu (51 de ani), fost antrenor la FCSB în 2010, a dezvăluit faptul că este nerbădător ca stadionul din Ghencea să fie finalizat, pentru a asista la toate meciurile echipei CSA Steaua, de curând promovată în Liga 3.

Arena din Ghencea, care ar trebui să fie gata în această toamnă, îl entuziasmează pe „Mister”, care a dezvăluit că își va face abonament la meciurile Stelei. Bineînțeles, odată ce accesul fanilor pe stadion va fi permis.

„E același sentiment. E aceeași adresă, același loc. Eu de-abia aștept să văd primul meci oficial acolo. Chiar o să îmi fac abonament. O să am abonament tot anul, voi fi la fiecare meci al echipei”, a dezvăluit acesta în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Gabi Balint: „Va fi bine pentru suporterii Stelei”

Și Gabi Balint (57 de ani), care a evoluat la Steaua în anii '80, are doar cuvinte frumoase de spus despre CSA Steaua.

„Noi avem amintirile cu vechiul stadion, dar cel nou va fi o bijuterie. Din câte mai aud, hai să mai avem răbadare un an și ceva, și echipa asta va reveni sus. Sunt niște proiecte în spate, va fi bine pentru suporterii Stelei care așteaptă o echipă care să joace pe stadionul ăla, care să aibă rezultate”, a spus acesta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Steaua e cea din Liga 4! Clar aia e Steaua, având în vedere tot ce s-a întâmplat de când s-a privatizat noua societate. Ce se întâmplă acum la FCSB nu are nicio legătură cu performanța!

E afacerea lui Gigi Becali, nu-l interesează performanța! Nu sunt surprins de absolut nimic! Se pare că Gigi nu vrea să câștige, nu mai are interes! Poate că e mai important să facă el totul acolo și nu mai contează dacă pierde sau nu. Poate că să facă tot e cea mai importantă victorie pentru el! Nu mai am niciun sentiment - Ilie Dumitrescu după Craiova - FCSB 2-1

GALERIE FOTO. Ultimele imagini de la Stadionul Steaua - a început montarea gazonului

Astra - FCSB, match preview: tot ce trebuie să știi

Mai multe știri din fotbalul românesc:

Acuzații grave la adresa președintelui FRF: „Burleanu a încercat un șantaj cu mine! I-am zis: «Băi, băiatule, nu încerca d-astea cu mine...»”

Demisie RĂSUNĂTOARE de la CFR Cluj! Motivul deciziei a fost dezvăluit în direct: „Am un mare gol în suflet”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
Silvio
Silvio  •  18 August 2020, 13:55
Postat de sevilla_1986 pe 17 August 2020, 21:30

E normal..toata viata si amintirile de fotbaliști care au cunoscut momente magice pe Ghencea nu pot fi șterse din amintirea lor si a noastră, a fanilor stelisti!

Si amintirile cu momentele magice de pe Ghencea dupa 2003, ce se intampla cu ele? Cu Valencia, Villareal, Sevilla, Betis, Galatasaray, Middlesbrough, etc.. ?

108022913946097
Traian Pavelescu  •  18 August 2020, 13:29

Ilie a luat-o razna, pe arătura, direct in campionatul satelor! O fi văzut meniul la popota pentru sezonul 2020-2021 i-a plăcut și a primit și el o invitație permanenta! Este ireal sa te întorci in 2020 intr-o cazarma sportiva ponosita, anacronica, înființata de armata roșie și dispărută peste tot in lumea liberă, civilizata, cu excepția României! Sinistru, lamentabil, repugnant!

catalynn
catalynn  •  17 August 2020, 23:53
Postat de sevilla_1986 pe 17 August 2020, 21:30

E normal..toata viata si amintirile de fotbaliști care au cunoscut momente magice pe Ghencea nu pot fi șterse din amintirea lor si a noastră, a fanilor stelisti!

E nu ... uite la Duckadam. Deși umilit inuman de ne-a jjijji el lasă ușa deschisă, poate ii mai pică un os după pandemie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează