FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - PROGRESUL SPARTAC 4-1

CSA Steaua, 3 din 3! Victorie categorică împotriva celor de la Progresul Spartac, sub privirile lui Ilie Dumitrescu

CSA Steaua - Progresul Spartac 4-1 // foto: captură Youtube @ Steaua TV +4   FOTO
CSA Steaua - Progresul Spartac 4-1 // foto: captură Youtube @ Steaua TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 19:01 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 19:38

CSA Steaua s-a impus în fața celor de la Progresul Spartac, scor 4-1, într-un meci contând pentru a treia etapă din Seria 4 a Ligii 3.

Pe terenul 5 din complexul Ghencea și sub privirile lui Ilie Dumitrescu, „militarii” au obținut a treia victorie din acest sezon, în tot atâtea meciuri disputate. Singurul eșec din acest sezon pentru Steaua a avut loc în turul 2 al Cupei României, unde steliștii au fost eliminați de Popești Leordeni, scor 0-1.

Bogdan Chipirliu a deschis scorul în minutul 11, cu o lovitură de cap după o centrare a lui Bărbulescu, iar Emilian Pacionel a majorat avantajul gazdelor cu 2 minute înainte de pauză, finalizând cu latul o pasă venită de la Adrian Ilie. Steaua a dus scorul la 3-0 prin același Bogdan Chipirliu, care a înscris în minutul 70 după o centrare din partea stângă a lui Nițu. 

Oaspeții au redus din handicap în minutul 87, dar Steaua a mai înscris o dată, doar 3 minute mai târziu, prin Enceanu, care a reușit un gol de efect, dintr-un unghi închis.

Primul „11” folosit de CSA Steaua: Ștefan Mușat, Marian Neagu, Wallace, Dean Beța, Adrian Ilie, Valentin Bărbulescu, Liviu Băjenaru, Florin Răsdan, Emilian Pacionel, Alexandru Zaharia, Bogdan Chipirliu

Steaua urcă pe primul loc în Seria 4 a Ligii 3, cu 9 puncte după 3 meciuri și golaveraj 11-3. Progresul coboară o poziție, având 6 puncte și golaveraj 9-6.

Mai multe știri din ligile inferioare:

Au uitat de protocol: zeci de oameni în tribune la Comuna Recea - Rapid! Înghesuială și la gardul stadionului

Cum arată noua siglă a Craiovei lui Mititelu » Nu mai poate folosi numele „Universitatea Craiova”!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
forumeer
forumeer  •  27 Septembrie 2020, 03:26

Abia astept sa revin alaturi de Steaua, sper sa se permita in curand meciuri cu spectatori si la noi. Pana atunci, LUPTA STEAUA!

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Septembrie 2020, 03:15

Avem o echipă cu care putem promova și din Liga a 2a. Forza Steaua!

red47army
red47army  •  26 Septembrie 2020, 21:43

Inainte steaua...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează