FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Ilie Dumitrescu s-a întors în Ghencea și a fost alături de CSA Steaua! Ce spune despre posibila implicare la „militari”: „Never say never”

Ilie Dumitrescu, la stadionul Ghencea // foto: captură Youtube @ Steaua TV +4   FOTO
Ilie Dumitrescu, la stadionul Ghencea // foto: captură Youtube @ Steaua TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 18:41 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 19:38

Ilie Dumitrescu (51 de ani), fostul mare jucător al Stelei, a asistat astăzi la meciul „militarilor” din Liga 3, cu Progresul Spartac, 4-1.

  • Ilie Dumitrescu a jucat la Steaua între 1986 și 1994, apoi în 1998. Alături de „militari”, a câștigat 7 trofee;

„Mister” s-a afișat cu o mască facială personalizată, în culorile Stelei, pe care se află și siglele echipei. Dumitrescu s-a declarat entuziasmat de revenirea în Ghencea, aproape de echipa sa de suflet.

FOTO: facebook.com/CSASTEAUA
FOTO: facebook.com/CSASTEAUA
FOTO: facebook.com/CSASTEAUA
FOTO: facebook.com/CSASTEAUA
FOTO: facebook.com/CSASTEAUA

„E «amazing». Adică fantastic. Este un loc special pentru mine. Aici m-am dezvoltat ca persoană, aici am copilărit. Am făcut un tur prin bază. Eu am fost legitimat la opt ani la Steaua. Aici am avut cele mai mari satisfacții pe plan sportiv și moral, asta contează cel mai mult. Am fost ultima oară aici când am antrenat Steaua, la vechiul stadion”, a spus Dumitrescu.

Sunt fericit că am văzut stadionul ăsta. N-ai cuvinte, e cel mai înalt nivel. Respectă tot ce înseamnă tendințe moderne. Cred că de la Voinescu, Zavoda, Alexandrescu și terminând cu generația de aur a Stelei, toți merită să aibă numele aici. Cu Iovan, Bumbescu, Duckadam, Lăcătuș. Ei sunt cei mai reprezentativi și trebuie să aibă locuri speciale pe stadion. Clar că nu trebuie să lipsească generațiile anterioare. Marcel Răducanu, Iordănescu. Eu am fost fan Răducanu, veneam în copilărie la terenul șase și urmăream antrenamentele echipei mari 
- Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu, la CSA Steaua?

Întrebat despre o posibilă implicare la club, Dumitrescu a lăsat o portiță deschisă, dezvăluind în ce condiții ar accepta să li se alăture „militarilor”. „Dacă există un proiect în care obiectivul este să se facă performanță, never say never (n.red. - niciodată să nu spui niciodată). Am avut o satisfacție extraordinară să văd stadionul și ăsta e cel mai important lucru”, a declarat Dumitrescu.

În prezent, acesta ocupă funcția de analist sportiv. Ultima dată când a fost implicat la un club de fotbal a fost în 2010, atunci când „Mister” a antrenat-o pe FCSB. Între timp, Dumitrescu s-a dezis de FCSB, echipă care s-a aflat în multiple dispute legale cu CSA Steaua pe tema identității. 

Alte știri din ligile inferioare:

Au uitat de protocol: zeci de oameni în tribune la Comuna Recea - Rapid! Înghesuială și la gardul stadionului

Romeo Surdu este noul antrenor al lui Olimpic Cetate Râșnov

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (95)
catalynn
catalynn  •  27 Septembrie 2020, 11:53
Postat de ang3ldev1l2 pe 27 Septembrie 2020, 08:28

Unde ai fost tu ma talpanistule rompidist, la un "bairam" si primul tau lucru pe care l-ai facut cand "ai plecat" de acolo a fost sa intri si sa lasi un km de comentariu legat de FCSB !? Baa, deci nu acum baa...asa ceva, tu care singurul traseu pe care il mai faci este intre pat si scaun :)) Esti caz de targa si de internat cat mai urgent la "veseli"

Ai văzut ce bine am făcut!? Ce te făceai tu Duminica la 8 jumate când oamenii care au prieteni și viața socială se odihnesc dacă intrai aici și nu găseai mesajul care sa te facă sa crapi de ciuda!? :-))))

883135188391540
Popa Corneliu  •  27 Septembrie 2020, 10:56

Ilie Dumitrescu, Lacatus si Dukadam au fost "calul troian" pentru Steaua=FCSB! Au venit i-au "papat lovelele" oierului si apoi s-au intors la U.M. 02301 Bucureşti (Clubul Sportiv al Armatei STEAUA. Bucureşti), sa faca rost de parai de la MApN. Vorba aia, sunt bani publici asa ca putem sa ciordim! Politicul din Romania "i-a facut" stadion de 100 de "meleoane, din bani de la Bugetul Tarii echipei infiintata in 2017, U.M. 02301 Bucureşti (Clubul Sportiv al Armatei STEAUA. Bucureşti) a lu' Talpanica!

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  27 Septembrie 2020, 08:28
Postat de catalynn pe 27 Septembrie 2020, 04:46

Sunt cu amicii la un bairam, e aproape dimineața și deși parca am pleca acasă totuși am mai rămâne. Deși chiar nu aveai obligația sa te justifici in fata unui subom fcsbist ( scuze pt pleonasm!) practic l-ai distrus ca ființa umană, dacă ar avea un minim de bun simt după ce citește acest comentariu ar trebuie sa nu mai iasă din casa 2 săptămâni! :-))))

Unde ai fost tu ma talpanistule rompidist, la un "bairam" si primul tau lucru pe care l-ai facut cand "ai plecat" de acolo a fost sa intri si sa lasi un km de comentariu legat de FCSB !? Baa, deci nu acum baa...asa ceva, tu care singurul traseu pe care il mai faci este intre pat si scaun :)) Esti caz de targa si de internat cat mai urgent la "veseli"

Vezi toate comentariile (95)
Comentează