FOTBAL  »  LIGA 3  »  SERIA 5

OFICIAL Romeo Surdu este noul antrenor al lui Olimpic Cetate Râșnov

Romeo Surdu, în timpul carierei de fotbalist
Romeo Surdu, în timpul carierei de fotbalist

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2020 10:06 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 10:06

Preconizată de câteva zile în fotbalul brașovean, numirea oficială a lui Romeo Surdu (36 de ani) pe banca echipei Olimpic Cetate Râșnov a avut loc miercuri.

Fostul internațional a devenit antrenorul formației din Liga a 3-a (Seria 5) după ce Florin Dârvăreanu a fost demis în urma debutului slab de sezon, două înfrângeri în campionat și eliminarea din primul tur al Cupei României, în fața lui Olimpic Zărnești (Liga 4).

A doua aventură în antrenorat pentru Surdu

Născut chiar la Râșnov, Surdu va începe a doua sa aventură ca antrenor, după o foarte scurtă experiență, de două săptămâni, la Milsami Orhei (Republica Moldova), chiar înaintea startului pandemiei de coronavirus.

De-a lungul carierei de fotbalist, a jucat pentru FC Brașov, Steaua București, Rapid București, CFR Cluj, Apollon Limassol (Cipru), Milsami Orhei (Republica Moldova), RWD Molenbeek (Belgia), ASA Târgu Mureș și Farul Constanța.

A evoluat în șase rânduri și pentru echipa națională a României, debutând în 2009 într-o partidă cu Ungaria.

Mai multe știri din ligile inferioare:

O nouă provocare pentru Tibi Ghioane » Revine în antrenorat și preia o echipă din Liga a 4-a Brașov

Război pe vulturul vișiniu » AFC Rapid, clubul din Liga a 4-a, mută în Comitetul Executiv împotriva echipei din Liga a 2-a

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează