FOTBAL  »  LIGA 4  »  ANTRENOR

O nouă provocare pentru Tibi Ghioane » Revine în antrenorat și preia o echipă din Liga a 4-a Brașov

Tiberiu Ghioane, la Precizia Săcele // Foto: Opinia Săceleană
Tiberiu Ghioane, la Precizia Săcele // Foto: Opinia Săceleană

Articol de - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 16:11 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 16:28

Fostul internațional Tiberiu Ghioane (39 de ani) revine în antrenorat, urmând a pregăti Precizia Săcele în noul sezon al Ligii a 4-a. După ce a pus capăt carierei de fotbalist, Ghioane a mai pregătit pe ACS Prejmer, în Liga a 5-a, în urmă cu câțiva ani.

„Ne bucurăm că Tibi Ghioane a ales să facă parte din proiectul Precizia Săcele, ceea ce întărește seriozitatea proiectului nostru. Ne luăm un angajament serios în fața comunității săcelene prin care ne dorim să implementăm un proiect de relansare a fotbalului săcelean. 

Pe lângă echipa de seniori, vom pune mare accent pe grupele de copii și juniori, astfel încât Precizia Săcele să devină prima opțiune pentru tinerii săceleni, cărora le vom oferi cele mai bune condiții” a precizat noul manager al formației săcelene, Dragoș Lungu, pentru Opinia Săceleană.

Discuție tulburătoare cu Tibi Ghioane » Totul despre atacul cerebral din 2005 și dispariția tatălui său: „Nu știu nimic de el, nu-l găsesc nici la vii, nici la morți”

Ghioane, antrenor-jucător

Noul antrenor al săcelenilor îl va avea alături pe Ioan Coman, care va îndeplini funcția de „secund”, dar va și continua să joace, revenind la Precizia după o perioadă petrecută la ACS Steagul Roșu.

Tiberiu Ghioane a fost junior la ICIM Brașov, iar apoi a evoluat pentru FC Brașov, Rapid București și Dinamp Kiev, având 20 de selecții și două goluri în tricoul naționalei României.

Alte știri din ligile inferioare:

Război pe vulturul vișiniu » AFC Rapid, clubul din Liga a 4-a, mută în Comitetul Executiv împotriva echipei din Liga a 2-a

Gabi Tamaș, primul interviu după operație: „Îi spuneam doctorului: «Taie-l, taie-l!»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează