FOTBAL  »  LIGA 3  »  MINAUR BAIA MARE - STICLA ARIEȘUL TURDA 6-0

MINAUR BAIA MARE - STICLA ARIEȘUL TURDA 6-0 // Minaur Baia Mare defilează cu Bud și Batin

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 12:35

Minaur Baia Mare, echipa antrenată de Dorin Toma (43 de ani), a surclasat-o, în prima etapă a returului Ligii 3, pe teren propriu, scor 6-0, pe Sticla Arieșul Turda. 

Mișcările importante la nivel de lot își arată din start roadele la Minaur Baia Mare. Cristian Bud (34) a fost omul meciului, în contul gazdelor, cu cele patru goluri marcate, completat, pe lista marcatorilor, de un alt nume cu greutate în Liga a III-a, Paul Batin (32), care a realizat o dublă. 

Primele două clasate în Liga a III-a, ACS Comuna Recea și Minaur, despărțite de două puncte după prima rundă din retur, se vor întâlni, pe terenul primei echipe, într-un atractiv joc programat sâmbătă, de la ora 15.00.

VEZI ȘI:

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-3/video-patrick-petre-gol-la-debutul-pentru-braila-formatia-antrenata-de-tatal-sau-592136.html

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează