LIGA 3  ·  EVENIMENT

Moment special la Filiaşi » Ştefan Nanu, adversar pe stadionul care îi va purta numele

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2019 16:18

Partida dintre ASO Filiaşi şi Cetate Deva din cadrul etapei a șaptea din Seria 4 a Ligii 3, programată vineri, 4 octombrie, de la ora 15:00, va aduce pentru gazdele partidei de vineri un moment cu adevărat special. 

Cosmetizata arenă din localitate va primi, cu acest prilej, chiar numele fostului internaţional care se va afla, la Filiaşi, vineri, în calitate de... adversar.  

Ştefan Nanu (51 de ani) conduce, de la startul acestui sezon, ca antrenor principal, Cetate Deva, echipa care va fi părtaşă la evenimentul de vineri după amiază ca adversară a grupării locale în cadrul unui joc găzduit de etapa a șaptea din acest sezon.  

„Aşa s-a nimerit să fie la momentul inaugurării stadionului, ca Ştefan Nanu, cetăţean de onoare al oraşului nostru şi al cărui nume va fi atribuit stadionului, cu acest prilej, să ne fie adversar. Sper ca arena să fie bine populată la un moment special pentru noi. Ştefan Nanu a pornit de aici, de lângă Filiaşi, către o carieră fotbalistică de anvergură, iar noi îi vom întoarce, cu acest prilej, o minimă recunoştinţă”, a precizat Costeluş Ilie Gheorghe, primarul oraşului Filiaşi. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Paul Ciucă, antrenorul lui Cătălin Suciu: „Dacă ajungea la FCSB, dădea de bani, femei și droguri” + Ce a strigat portarul după ce a apărat un penalty

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1