LIGA 3  ·  EVENIMENT

Moment special la Filiaşi » Ştefan Nanu, adversar pe stadionul care îi va purta numele

Articol de — Marti, 01 Octombrie 2019

Partida dintre ASO Filiaşi şi Cetate Deva din cadrul etapei a șaptea din Seria 4 a Ligii 3, programată vineri, 4 octombrie, de la ora 15:00, va aduce pentru gazdele partidei de vineri un moment cu adevărat special. 

Cosmetizata arenă din localitate va primi, cu acest prilej, chiar numele fostului internaţional care se va afla, la Filiaşi, vineri, în calitate de... adversar.  

Ştefan Nanu (51 de ani) conduce, de la startul acestui sezon, ca antrenor principal, Cetate Deva, echipa care va fi părtaşă la evenimentul de vineri după amiază ca adversară a grupării locale în cadrul unui joc găzduit de etapa a șaptea din acest sezon.  

„Aşa s-a nimerit să fie la momentul inaugurării stadionului, ca Ştefan Nanu, cetăţean de onoare al oraşului nostru şi al cărui nume va fi atribuit stadionului, cu acest prilej, să ne fie adversar. Sper ca arena să fie bine populată la un moment special pentru noi. Ştefan Nanu a pornit de aici, de lângă Filiaşi, către o carieră fotbalistică de anvergură, iar noi îi vom întoarce, cu acest prilej, o minimă recunoştinţă”, a precizat Costeluş Ilie Gheorghe, primarul oraşului Filiaşi. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Paul Ciucă, antrenorul lui Cătălin Suciu: „Dacă ajungea la FCSB, dădea de bani, femei și droguri” + Ce a strigat portarul după ce a apărat un penalty

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
12:20 Schi Alpin

Cupa Mondială

Eurosport 2
18:55 Sărituri cu schiurile

Cupa Mondială

Eurosport
19:00 Handbal M, CM 2020

Norvegia-Croația

Digi 2, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - FC Koln

Digi 3, Look Plus
21:30 Handbal M, CE 2020

Slovenia-Spania

Digi 2
21:45 Fotbal, Ligue 1

Nice - Rennes

Digi 4, Look Sport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - AC Milan

Digi 1, Look Sport
21:50 Patinaj Artistic

CE 2020

TVR 2
Program TV complet

Liga 1