FOTBAL  »  LIGA 3  »  STEAUA II

O treime din lot e în C » Reghecampf a trimis 10 jucători la echipa a doua: Steaua II s-a impus cu Podari, 4-3

Puștiul Mario Mihai a mers cu Steaua în cantonamentul din Olanda, dar n-a fost păstrat în lotul primei echipe de Reghe // Foto steauafc.com
Puștiul Mario Mihai a mers cu Steaua în cantonamentul din Olanda, dar n-a fost păstrat în lotul primei echipe de Reghe // Foto steauafc.com

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2016 00:00

Steaua II a reușit prima victorie din L3 și asta după ce Reghecampf a trimis 10 jucători din lotul primei echipei să joace cu Podari, 4-3.

Invitați de FRF să-și înscrie o echipă în cel de-al treilea eșalon din România, steliștii au reușit, în sfârșit, să spargă gheața, după aproape o lună fără victorie. Sub privirile lui Mihai Stoica, dar și ale fostului selecționer Anghel Iordănescu, steliștii au făcut spectacol pe terenul Electromagnetica, fosta casă a celor de la Rapid II.

Roș-albaștrii s-au impus, 4-3, prin reuşitele jucătorilor trimiși de Reghecampf de la prima echipă: Robert Vâlceanu (7), Vlad Mihalcea (8), Theodor Bota (62) și Cristian Onțel (72).

"Mi s-a părut un meci extrem de interesant și am văzut mulți tineri talentați. Steaua a dovedit că are mulți jucători mai tehnici, cu abilitate și agresivi. Fotbalul nostru are jucători de mare talent. Și Liga C are rostul ei, promovează jucătorii talentați care nu prind mereu echipa mare", a spus Iordănescu.

În tribune a stat și fostul stelist Sorin Paraschiv, cel care i-a felicitat pe oficialii vicecampioanei pentru că i-au trimis pe cei care nu prind lotul mare să aibă minute la echipa a doua: "Așa trebuie făcut, așa pot să crească și ei! Steaua are un lot foarte numeros, iar acești jucători doar aici pot să joace și trebuie avută răbdare cu ei".

Ioan Toma a avut la dispoziție, pentru meciul cu Podari, zece jucători de la prima echipă, antrenată de Laurențiu Reghecampf: Ionuț Poiană, Sebastian Chitoșcă, Dan Popescu, Robert Vâlceanu, Gabriel Simion, Rareș Enceanu, Vlad Mihalcea, Cristian Onțel, Theodor Bota și Mario Mihai.

"Este decizia conducerii, am primit-o ca atare, dar sper să fie de scurtă durată", spune fundașul Dan Popescu. Steliștii ocupă, după patru etape, poziția a zecea în clasament, iar runda viitoare se vor deplasa la Filiași, pentru partida cu ACSO Filiași.

Iordănescu jr. n-a jucat

În vârstă de 22 de ani, Iordănescu jr. a semnat cu Steaua în urmă cu aproximativ două săptămâni, dar la meciul cu FC Podari acesta n-a fost folosit niciun minut. Alexandru Iordănescu a fost extrem de dezamăgit, mai ales că s-a antrenat timp de 45 de minute.

"Sincer, a fost o surpriză pentru mine faptul că Alex a semnat cu Steaua. Vă dați seama că m-am bucurat, fiind stelist. Nici nu știam, nu mi-a spus nimic", a spus Anghel Iordănescu la finalul partidei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bakunin
bakunin  •  26 Septembrie 2016, 13:49
Postat de dora pe 26 Septembrie 2016, 10:01

Cu atâția jucători de la prima echipă, Steaua 2 s-a chinuit, pe teren propriu, cu necunoscuta Podari. Mai este ceva de comentat?

Da ,*** e de comentat c-au fost trimis la echipa a doua niste tineri + unii care nu prind echipa mare

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

520143398153430
Pavel Radu  •  26 Septembrie 2016, 10:04

Cred ca ar trebui trimisi la echipa a doua niste grei de la prima formatie.

dora
dora  •  26 Septembrie 2016, 10:01

Cu atâția jucători de la prima echipă, Steaua 2 s-a chinuit, pe teren propriu, cu necunoscuta Podari. Mai este ceva de comentat?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează