FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

OFICIAL Daniel Pancu e noul antrenor al Rapidului » Discurs îndrăzneț la conferința de presă de prezentare: "Vom vărsa sânge dacă e nevoie!" » Care e durata contractului și ce obiective și-a setat

Ipostaza cu Pancu în costum va deveni o obișnuință  în Giulești // FOTO: Raed Krishan
Ipostaza cu Pancu în costum va deveni o obișnuință în Giulești // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 12:08

Daniel Pancu, 41 de ani, a fost instalat azi în funcția de antrenor al Rapidului. Legenda vișinie a avut un discurs îndrăzneț la prima sa conferință de presă în calitate de tehnician al echipei pentru care a scris istorie ca fotbalist.

"Mă simt onorat să fiu aici. Orice jucător important al unui club își dorește ca într-o zi să ajungă să facă performanțe ca antrenor. Acestea sunt intențiile mele, chiar dacă va fi un drum lung. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat cu Schumacher (n.r - fostul antrenor al echipei, destituit luni). A fost decizia conducerii, a oamenilor care investesc în clubul Rapid. Nu am avut nicio implicare în această decizie.

Mă simt onorat că am fost în capul listei. Obiectivul nostru e promovarea. Conducerea a fost nemulțumită de unele rezultate, sper să nu mai existe fluctuații. Am alternat momente bune și foarte bune de joc cu alte prestații foarte slabe. Primul lucru pe care vreau să îl impun este constanța, dar un alt lucru important e și atititudinea.

Jucătorii au înțeles că Liga a 3-a e o ligă de luptă. Nimeni nu ne face niciun cadou, toată lumea vrea să bată Rapidul. Dacă trebuie să vărsăm sânge, vom vărsa pentru a ne atinge obiectivul. Cred că eu și staff-ul vom îndeplini acest obiectiv. Vrem ca în 2 ani să ajungem în prima ligă. Acesta este scopul proiectului. Doar timpul va răspunde dacă Daniel Pancu e un antrenor bun sau nu. Eu mi-am ales calea asta și știu foarte bine ce mă așteaptă. Contractul meu e deocamdată doar pe un an, cu obiectiv clar promovarea", a spus Pancu, la conferința de azi. 

  • Rapid se situează pe locul 2 în clasamentul seriei a doua din Liga a 3-a. Giuleștenii au 16 puncte și sunt la egalitate cu liderul Unirea Slobozia. 

"Pancone" a ținut să le transmită un mesaj suporterilor, cei care i-au apostrofat pe jucători după înfrângerea cu Turris Turnu Măgurele, 1-2, din Cupa României. 

"Am un mesaj pentru suporteri. Închideți-l pe jucătorul Daniel Pancu într-o vitrină! Începe un alt capitol din viața mea, va trebui să fie altă percepție asupra mea. Dacă fanii mai au unele ieșiri, să le aibă asupra mea, nu asupra jucătorilor.

...despre posibilitatea plecării lui Vasile Maftei: "M-a surprins zvonul plecării lui. Îl aștept la antrenament și sper ca acest lucru să se întâmple. Cu toții avem sentimente, dar în același timp avem și obligații. Sunt convins că azi va veni la antrenament. Acest club trebuie să-și urmeze drumul. Obligatoriu, trebuie să mergem doar înainte"

...despre evenimentul pe care îl pregătește: "Nu știu dacă mai e posibil ca eu să mai pot juca. Mi-aș dori un meci de retragere cu Beșiktaș la data la care va fi inaugurat noul nostru stadion". 

"Nu voi antrena niciodată la Steaua. În rest, sunt dispus să merg la toate echipele de pe această planetă" Daniel Pancu, antrenor Rapid

"Nu sunt certat cu Daniel Niculae, dar el a transmis clar un mesaj public, inclusiv acum două săptămâni. Lucrurile sunt clare" Daniel Pancu, antrenor Rapid

"Mă ghidez după stilul meu, dar am și modele. E vorba de nea Mircea Lucescu, dar am mai avut și alți antrenori buni, de la care am învățat foarte multe lucruri bune" Daniel Pancu, antrenor Rapid

Prezent la conferință, managerul Florin Manea, fiul regretatului Nae Manea, a vorbit despre instalarea lui Pancu. 

"Toată lumea îl știe pe Pancu, e cea mai mare legendă de după anii '90. Vreau să vorbim despre proiectul lui, nu despre despărțirea de Constantin Schumacher. Totul s-a petrecut amiabil, e un rapidist. Ne pare rău, dar începem un nou capitol și vreau să ne concentrăm pe acest lucru".

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
brancusi
brancusi  •  02 Octombrie 2018, 13:59
Postat de bernard27 pe 02 Octombrie 2018, 13:38

Pefectule. Mama ta stie cat esti de perfect, ***?

Vezi cum te faci asa lejer si si singur de bacanie?Eu ma refeream la sponsorii Rapidului,si imi cer scuze ca am omis si Dorna,de preferinta carbogazoasa.

ucluj2011
ucluj2011  •  02 Octombrie 2018, 13:42
Postat de bernard27 pe 02 Octombrie 2018, 13:37

Tu ce esti mah? Un nenorocit fara caracter, un drogat, un posesiv excesiv, un *** functional, un jucator de pacanele, un distrus. E usor sa arunci cu vorbe, nu? *** CE ESTI.

Știu și ei asta , dar fiind frustrato-FCSBisto-becalioți simt nevoia să-și lase balele pe unde pot și să posteze aberații și ridiculozități. Cam atâta îi duce capul.

ucluj2011
ucluj2011  •  02 Octombrie 2018, 13:40

Foarte bună decizia. Echipa nu mai juca NIMIC. Schumacher a fost bun în Liga a-4-a. Acum , Rapidul deabia a câștigat cu niște desculți față de care avea un lot MUUULT superior. Îi urez mult succes lui Pancu , dar dacă mă întrebați pe mine (sau pe aproape oricare rapidist) eu cred că un ANTRENOR gen Viorel Moldovan sau Dan Alexa ar fi fost nimerit. Un antrenor MĂCAR bun dacă nu foarte bun cu care să defileze giuleștenii până în Liga I. Pancu are dreptate , individul nu are importanță indiferent că-l cheamă Niculae , Schumacher , Copos , Gheorghe D*acu... indiferent că este sponsor , patron , jucător , maseur , suporter , antrenor... important nu este decât CLUBUL ȘI BINELE CLUBULUI. Oamenii , indiferent de numele lor , vin și pleacă sau sunt schimbați în funcție de NEVOILE CLUBULUI. ATÂTși nimic mai mult.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează