FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Daniel Oprița, abordat de Valeriu Argăseală în Ghencea: „Mi-am dat seama că nu pot să rămân”

Daniel Oprița (39 de ani)
Daniel Oprița (39 de ani)

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 12:24 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 12:56

CSA Steaua București a remizat cu FCSB 2, scor 1-1, într-o partidă a orgolilor din Liga a 3-a. Daniel Oprița (39 de ani) a dezvăluit o discuție cu Valeriu Argăseală în care a vorbit despre perioada de la FCSB.

Dragoș Huiban a marcat un gol extrem de important pentru Steaua București în duelul cu FCSB 2, în prelungirile partidei, iar trupa lui Daniel Oprița a obținut un punct care ar putea fi decisiv la finalul sezonului regulat. CSA Steaua rămâne pe primul loc, la două puncte de FCSB 2, iar pe configurația actuală a clasamentelor, vom avea următoarele confruntări în semifinalele barajului de promovare: FCSB 2 - Afumați și CSA Steaua - Mostiștea Ulmu. Oprița a declarat de mai multe ori că și-ar dori să evite Afumați și a lăudat echipa din județul Ilfov.

Daniel Oprița: „Atunci mi-am dat seama că nu pot să rămân la FCSB”

Daniel Oprița a vorbit despre discuția pe care a avut-o cu Valeriu Argăseală la partida de ieri din Ghencea, iar antrenorul Stelei a declarat că nu ar putea vreodată să antreneze FCSB, după ce s-a aflat pentru o scurtă perioadă în staff-ul echipei.

„Nu mă imaginez antrenând la FCSB, chiar vorbeam cu domnul Argăseală ieri (13 martie). I-am spus că, atunci când am fost cu Mirel secund, mi-am dat seama după câteva zile că nu pot să rămân”, a declarat Daniel Oprița la Digi Sport Matinal

2015este anul în care Daniel Oprița a făcut parte din staff-ul lui Mirel Rădoi. Acesta a plecat după o scurtă perioadă de la FCSB

Daniel Oprița i-a ironizat pe cei de la FCSB 2: „Trebuie mutați cu Clinceni, ei de-acolo sunt”

Daniel Oprița și-a ironizat adversara după remiza din Ghencea. Antrenorul „militarilor” consideră că FCSB 2 nu ar fi trebuit să facă parte din aceeași serie de Liga 3: „FCSB trebuia mutată cu Clinceni, sunt din Ilfov. N-am vrut să-i trimit în Moldova”.

Așteptăm toate legendele adevărate alături de noi, să ne ajute. Am o relație bună cu Pițurcă, mi-a fost antrenor, mai discutăm. Mă încurajează să promovez. Capul în pământ, muncă, suntem la liga a treia, nu o să ne fie ușor
Daniel Oprița, antrenor Steaua

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Cea mai dură reacție după UTA - FCSB 0-1 » Florinel Coman și Florin Tănase, puși la punct: „E o rușine ce au făcut! Aveți un pic de respect!”

Gabi Tamaș îl ia tare pe Cortacero: „Dacă eram la Dinamo, nu-și permitea asta! Mergeam până în Spania” » Ce spune despre Magaye

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
masinameaeata
masinameaeata  •  15 Martie 2021, 05:41
Postat de horacechiarel pe 14 Martie 2021, 14:29

Ce golănie și pe Oprița ăsta?!Guvernul asta se dă de "ceasul mortii"să concedieze câți mai mulți bugetari care chipurile freacă menta pe acolo,taie sporuri și desființează agenții,iar Oprița și Ogararu sunt bugetari de lux cu peste 5000€ salariu la o echipă anonimă subordonată unei unități militare.Păi restructurarea și disponibilizarea este doar pentru fraieri,iar șmecherii cheltuie meleoane de ieuroi într-o ligă anonimă.Oprița cu acest salariu poate să fie și ministru în guvernul Câțu la ce salariu are,la intelect este foarte probabil discutabil.

Lasă ca acuș încasează 37 milioane de euro prejudiciul pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua și nu mai cheltuie niciun ban din cei publici. De fapt, voi, fcsb/istii cam asta vreți sa se desființeze Steaua sa nu mai plătiți banii, asta este adevarul de urlați la TV cu banii publici.

masinameaeata
masinameaeata  •  15 Martie 2021, 05:34

Felicitări, Daniel Opritza! Dacă nu funcționa cooperativa sa va scoată mingea din poarta in min. 13, fcsb-ul o încasa urat de la Steaua. Arbitrajul a fost cu tenta pe toată durata partidei. LPF-ul este o instituție mafiota pusă la picioarele și interesele lui jiji oierul, groparul și Combinatorul Sef al fotbalului românesc.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  14 Martie 2021, 16:43

Ca jucător oprita ăsta a fost unul modest spre bun,ca antrenor e slab spre modest,dar ca OM e zero barat!!! Păi nu-i e rușine să provoace el de pe bancă și să înjure un jucător advers,oricine ar fi acel jucător??? Și "altă intrebare" ,vorba ceea,oprita ăsta când juca la Steaua,cine-l plătea???? Cumva...Becali???? Și pe....talpan și herr gheneealii??? Tot...Becali????Și când n-a mai vrut Becali să "cotizeze",a fost executat de instantele "inedependente"???? Atunci.....BINE!!!! Doar că la baraj se vor înfrunta ăștia de la cazarma cu Coman,Tanase,Morutan,Olaru,etc...și vom vedea......

Vezi toate comentariile (27)
Comentează